fi gb

Ensihoitopalvelut – ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita vuosikymmenten kokemuksella

Korsisaaren ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tuotetaan kahdella paikkakunnalla, ja työllistämme lähes 100 ensihoidon ammattilaista.

Korsisaari Ensihoito Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin yhteistyökumppani. Korsisaari suorittaa siirtokuljetuksia koko Uudenmaan alueella. Työllistämme lähihoitajia, ensihoitajia ja sairaanhoitajia. Teemme myös yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa tarjoten työssäoppimispaikkoja.

Konneveden Sairaankuljetus Oy toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Hoidamme sopimusperusteisen kiireellisen ensihoidon ohella sairaanhoitopiirin siirtokuljetuksia alueella. Korsisaaren kautta on myös mahdollista järjestää ensihoito- ja ensiapupäivystyksiä esimerkiksi moottoriurheilu- ja muihin tapahtumiin.

Korsisaaren ensihoitopalvelut on aloittanut toimintansa 1957 Espoossa. Korsisaari tunnetaan luotettavana sopimuskumppanina ja laatutietoisena palveluntarjoajana. Osoituksena laadunhallinnan eteen tehdystä työstä on ISO 9001 -laatujärjestelmämme sertifioitu vuodesta 2006 lähtien.

Meille töihin?

Seuraa avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon sivuilta tai jätä meille avoin hakemus rekry.ensihoito@korsisaari.fi. Mainitse hakemuksessasi alue, jolla haluat työskennellä.