fi gb

Medialle

Korsisaari-yhtiöiden esittely

Tiedotteet

19.8.2016
Eurotransport Magazine

Eurotransport Magazine teki kattavan artikkelin Korsisaari-yhtiöistä julkaisuunsa #4 2016. Koko englannin kielinen artikkeli on luettavissa tästä.

8.7.2015
Gymnaestrada-kuljetukset näytön paikka Korsisaarelle

Gymnaestrada on voimistelun kansainvälinen suurtapahtuma, joka kokoaa Helsinkiin 21 000 osallistujaa yli 50 maasta. Heinäkuun 12.–18. järjestettävä tapahtuma on kansainväliseltä osallistujamäärältään suurin Suomessa koskaan järjestetty tapahtuma. Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma ei sisällä kilpailua, vaan tarjoaa iloa ja elämyksiä jokaiselle.

Korsisaari on järjestäjäorganisaation yhteistyökumppani huolehtien mm. ryhmien lentokenttäkuljetuksista ja liikkumisista esiintymispaikoille. Tapahtuman järjestelyt ovat massiivisuudestaan huolimatta sujuneet Korsisaarella rutiinilla, ja kaikki on valmista tapahtumavieraiden saapumiseen. Etukäteissuunnittelua on tehty jo kuukausia. Korsisaarelaisten keseälomakausi keskeytyy hetkeksi, kaikki kynnelle kykenevät kuljettajat ovat töissä, ja koko tilausajokalusto on liikkeellä. Lisäkapasiteettia kuljetuksiin järjestetään Korsisaaren lukuisilta yhteistyöyrityksiltä.

01.07.2014
Korsisaari valittu hoitamaan Nurmijärven joukkoliikennettä
Uudenmaan Ely-keskus ja Nurmijärven kunnanhaliitus ovat valinneet Nurmijärven Linja Oy:n hoitamaan joukkoliikennettä Nurmijärven alueella seuraavaksi 3 vuodeksi. Sopimukseen sisältyy yhden vuoden optio.