fi gb
Tilausajo asiakkaat nousee Korsisaaren linja-autoon

Tilausajot – kuljetuspalvelua linja-autolla tai tilataksilla

Korsisaari on luotettava kumppani tilausajojen järjestämiseen. Olemme tottuneet hoitamaan kuljetuspalvelua muutaman hengen kuljetuksista aina tuhansien ihmisten siirtämiseen, edullisilla hinnoilla. Meiltä tilaat linja-autot ja tilataksit tapahtumiin, juhliin, yritysasiakkaille, valtiovierailuille tai esteettömät kuljetukset isommallekin porukalle. Meillä on myös tarjolla erilaisia valmiiksi mietittyjä matkapaketteja tai voimme miettiä teille kokonaan oman suunnitelman.

Tilausajo kuljettajamme ovat ammattitaitoisia. Asiakkaiden palvelu ja turvallisuus ovat tärkeimmät toimintaamme ohjaavat tekijät. Huolehdimme päivittäin kaluston kunnosta ja siisteydestä, jotta matkustajilla olisi mahdollisimman mukava matkustaa meidän linja-autoilla ja tilatakseilla. Pystymme myös toteuttamaan isomman porukan esteettömän kuljetuksen bussilla, joka on varustettu omalla hissillä.

Saat meiltä halutessasi avaimet käteen paketin. Yhdellä yhteydenotolla tilaat; kuljetuksen linja-autolla tai tilataksilla, suunnittelemme teille sopivan aikataulun, varaamme liput tapahtumaan tai nähtävyyksiin, oppaat valitsemiinne kohteisiin, huolehdimme tarjoiluista ja ruokailuista matkan aikana. Voit myös etsiä teille sopivia vaihtoehtoja valmiista matkapaketeista. Matka-ajan voitte käyttää tehokkaasti bussissa palaveria pitäen, eväistä nauttien tai vain rentoutuen. Laajasta kalusto valikoimasta, löydämme varmasti teille toimivimman linja-auton, pikkubussin tai tila-auton.

Tilausajon hinta sisältää:

  • osaavan henkilökunnan ammattitaidon reittisuunnitteluun, aikataulutuksen ja taukojen paikkoihin liittyen
  • säännöllisesti huolletun ja siistin linja-auton, pikkubussin tai tila-auton
  • ammattitaitoisen kuljettajan, jonka tunnistaa helposti uniformusta
  • 24/7 päivystys mahdollisia muutoksia ja lisätarpeita varten

Lisämaksusta:

  • lippu ja paikkavaraukset
  • oppaat kohteisiin
  • ruoka- ja juomatarjoilut

Ota yhteyttä palvelevaan myyntiimme!

(09) 8789 9050
myynti@korsisaari.filaheta_tarjouspyynto.png