fi gb

Kouluttaudu taksinkuljettajaksi

Koulutuksella haetaan esteettömän taksin taksinkuljettajia Korsisaari-yhtiöön kuuluvan Rapiditaxi Oy:n palvelukseen Helsinkiin ja Vantaalle.

Ilmoittautuminen kurssille 31.8.2017 mennessä. Koulutus alkaa 25.9.2017

Koulutuksesta vastaa TTS.

Kurssille hyväksytyt ja sen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Rapiditaxi Oy:lle. Taksikurssille pääsyn edellytyksenä on sitoutuminen työskentelemään Rapiditaxi Oy:llä, sillä kurssi on kurssilaiselle pääsääntöisesti maksuton, kurssilaisen itsensä maksettavaksi tulevat lääkärintodistuksen hankkiminen, valokuvat ja viranomaismaksut.

Taksinkuljettajien työtehtävät

Kuljettajat työskentelevät perinteisen taksiliikenteen lisäksi palveluliikenteessä kaupunkien ja kuntien tilaamissa päiväkoti- ja koulukuljetuksissa sekä vammaiskuljetuksissa ja erilaisissa vanhustenhoitoon liittyvissä kuljetuksissa. Muita taksinkuljettajan työtehtäviä ovat Korsisaari-yhtiöiden tilausajoasiakkaiden kuljetukset.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää 

Kuljettajat työskentelevät itsenäisesti erilaisten asiakasryhmien parissa, joten kuljettajalla tulee olla hyvä asenne asiakaspalvelutyöhön, rauhallinen luonne ja riittävä suomen kielen taito. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta sekä valmiutta vaihtelevaan vuorotyöhön. Liikenneturvallisuuden vaaliminen ja ammatin edellyttämä paikallistuntemus ovat ehdottomia edellytyksiä työssä onnistumiselle.

Vaatimukset taksinkuljettajaksi aikovalle

  1. vähintään B-luokan ajo-oikeus, joka hakijalla on ollut vähintään yhden vuoden
  2. hakijan on täytettävä C- ja D-luokan ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset

 Hakijaa ei pidetä sopivan taksinkuljettajaksi jos

  1. hän on ajoluvan hakemista edeltäneen viiden vuoden aikana syyllistynyt rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta tai hänet on tuomittu tekoon, joka osoittaa vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuutta kohtaan
  2. hän on luvan hakemista edeltäneen vuoden aikana syyllistynyt muuhun kuin 1 kohdassa tarkoitettuun liikennerikokseen tai -rikkomukseen siten, että edellytykset ajokieltoon määräämiselle tieliikennelain perusteella täyttyvät taikka hän on tuona aikana ollut ajokiellossa mainituissa lainkohdissa tarkoitettujen toistuvien liikennerikosten vuoksi
  3. hän on luvan hakemista edeltäneen viiden vuoden aikana syyllistynyt henkeen tai terveyteen kohdistuvaan tai muuten väkivaltaista käyttäytymistä osoittavaan rikokseen, seksuaalirikokseen tai muuhun vastaavaan rikokseen ja teko osoittaa hänen olevan ilmeisen sopimaton toimimaan taksinkuljettajana
  4. hän on luvan hakemista edeltäneen viiden vuoden aikana syyllistynyt muuhun rikokseen, joka osoittaa hänen olevan ilmeisen sopimaton toimimaan taksinkuljettajana
  5. hän on poliisin pitämästä rekisteristä ilmenevien tietojen perusteella muutoin toiminnallaan osoittanut olevansa elämäntavaltaan tai henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ilmeisen sopimaton toimimaan taksinkuljettajana

 Lisätietoja taksinkuljettajakurssista antaa Hannu Hakulinen puh. 040 8262 292 arkisin tai sähköpostilla hannu.hakulinen@korsisaari.fi.

 Kun haet työnhakulomakkeella kurssille, kerro kohtaan ”Muuta” miksi juuri sinut tulee valita taksinkuljettajakurssille.

Hakulomake

 


 

Taksinkuljettaja, osa-aikainen, Nurmijärvi

Palkkaamme Nurmijärvelle yhden osa-aikaisen (yö/vkl) taksinkuljettajan. Palkkaus on alalle yleinen provisiopalkkaus. 

Kaikki ajoneuvomme ovat invavarusteisia takseja. Taksimme toimivat lähitaksin ajovälitysjärjestelmässä sekä lisäksi ajavat omia sopimusajojamme.

Varikko sijaitsee Nurmijärven Alhonniitussa.

Edellytyksenä tehtävään ovat palvelualttius ja soveltuvuus invakuljetuksiin, sujuva suomen kielen taito sekä voimassa oleva henkilöauton ammattiajolupa Nurmijärvelle. Eduksi katsotaan muu kielitaito sekä aikaisempi ajokokemus ammattiliikenteessä. Oma auto on myös hyvä olla olemassa.

Kysy mahdollisuudesta koulutukseen!

Lisätietoja antaa Jari Yrjänheikki puh. 050 387 1171 arkisin tai sähköpostilla jari.yrjanheikki@korsisaari.fi.

 

Hakulomake

 


 

Taksinkuljettaja Vantaa

Rapiditaxi Oy on osa erilaisiin henkilökuljetuksiin erikoistunutta Korsisaari-yhtiöitä.

Palkkaamme Vantaalle täysiaikaisen taksinkuljettajan. Palkkaus on alalle yleinen provisiopalkkaus. Varikko sijaitsee Tuusulassa. Kysy mahdollisuudesta koulutukseen!

Kaikki ajoneuvomme ovat invavarusteisia takseja. Taksimme ajavat omia sopimusajojamme, jonka lisäksi ne toimivat Lähitaksin järjestelmässä.

Edellytyksenä tehtäviin ovat palvelualttius, soveltuvuus invakuljetuksiin ja sujuva suomen kielen taito sekä henkilöauton ammattiajolupa (Vantaa). Eduksi katsotaan muu kielitaito sekä aikaisempi ajokokemus ammattiliikenteessä.


Lisätietoja antaa Jari Yrjänheikki puh. 050 387 1171 arkisin tai sähköpostilla jari.yrjanheikki@korsisaari.fi.

 

Hakulomake

 


Taksinkuljettaja, osa-aikainen, Tuusula

Palkkaamme Tuusulaan yhden osa-aikaisen taksinkuljettajan. Palkkaus on alalle yleinen provisiopalkkaus. 

Kaikki ajoneuvomme ovat invavarusteisia takseja. Taksimme toimivat lähitaksin ajovälitysjärjestelmässä sekä lisäksi ajavat omia sopimusajojamme.

Varikko sijaitsee Tuusulan Sulan teollisuusalueella.

Edellytyksenä tehtävään ovat palvelualttius ja soveltuvuus invakuljetuksiin, sujuva suomen kielen taito sekä voimassa oleva henkilöauton ammattiajolupa Keski-Uudellemaalle. Eduksi katsotaan muu kielitaito sekä aikaisempi ajokokemus ammattiliikenteessä. Oma auto on myös hyvä olla olemassa.

Kysy mahdollisuudesta koulutukseen!

Lisätietoja antaa Jari Yrjänheikki puh. 050 387 1171 arkisin tai sähköpostilla jari.yrjanheikki@korsisaari.fi.

 

Hakulomake

 


Linja-auto mekaanikko

Haemme Nurmijärven Alhonniitun korjaamolle Linja-auto tai raskaankaluston mekaanikkoa, jolla on jo työkokemusta. Hakuedellytyksenä on vähintään C-ajokortti  ja suoritettu varusmieskoulutus. Tarvittaessa voimme tarjota myös ajo-opetusta C ajokortin hankintaan.

Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.

Korjaamomme on avoinna ma-pe 7.00-22.00, joka palvelee linja-auto, taksi-, ambulanssi- ja autokoulu ajoneuvoja huoltojen ja korjausten merkeissä.

Lisätietoa saat korjaamotoiminnan esimieheltä Jarmo Sirkko puh. 044 424 2434   tai s-postitse jarmo.sirkko@korsisaari.fi


 

Etkö löytänyt osaamistasi vastaavaa työpaikkaa?

Voit myös täyttää avoimen työpaikkahakemuksen sinulle soveltuviin tehtäviin, niin katsomme onko meillä osaamistasi vastaavaa työtä tarjolla.

 

Avoin hakemus