Ajankohtaiset mobiilisovelluksessa

Oletko kaivannut, että ajankohtaiset löytyisi myös mobiilisovelluksessa? Toiveeseesi on vihdoin vastattu, jos et ole tätä uutta ominaisuutta sovelluksessa vielä huomannut.

Nyt löydät ajankohtaiset joukkoliikenteen tiedotteemme myös Korsisaari-mobiilisovelluksessa älypuhelimestasi. Sovelluksesta löydät ajankohtaiset tiedotteet kohdasta Liikenne. Jos kohta Liikenne ei näy, käy tarkistamassa sovelluskaupasta Google Play tai App Store, että sovellus on ajantasalla.

Näet joukkoliikenteen tiedotteemme samalla, kun olet ostamassa Korsisaari-sovelluksella matkalippua tai käytät mobiililippua. Kannattaa jatkossa tarkistaa sovelluksesta ajankohtaiset tiedotteet, kun olet liikenteessä, niin pysyt paremmin ajan tasalla.

Jos sinulla ei vielä ole Korsisaari-sovellusta puhelimessasi, nyt viimeistään kannattaa se ladata.  Korsisaari-sovellus on ladattavissa älypuhelimeesi Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksella voit ostaa kerta-, sarja- ja kausiliput suoraan älypuhelimeen ja nyt siis myös lukea ajankohtaiset tiedotteemme joukkoliikenteestä samasta paikasta.

Tiedotamme ajankohtaisista asioista kattavimmin Korsisaari-sovelluksen lisäksi myös verkkosivuillamme Ajankohtaista-osiossa, sähköpostiin tilattavalla uutiskirjeellä sekä linja-autojen näytöillä. Osan tiedotteista jaamme myös sosiaalisen median kanavissa.

Joukkoliikenteen tiedotteistamme saat ajankohtaiset tiedot pysyvistä tai tilapäisistä aikataulu- ja reittimuutoksista sekä liikenteeseen vaikuttavista tietöistä tai tapahtumista. Tiedotamme myös lipputuotteistamme ja lippumuutoksista sekä verkkokauppamme toiminnasta.

Jos haluat Korsisaari-sovelluksen liikennetiedotteiden seuraamisen lisäksi tietoa myös sähköpostiisi sekä tietoa myös muista palveluistamme, voit tilata uutiskirjeemme alta. Uutiskirjeen aiheeksi voit valita uudet elämysmatkat, tilausajot ja ryhmämatkat ja/tai joukkoliikenteen muutokset.

Toivottavasti tämä kaivattu parannus helpottaa monen matkustamista ja tekee siitä aavistuksen mukavampaa ja helpompaa.