Auton vapaapäivä ja Rajamäen linja-autoaseman avajaiset

Liikkujan viikon päättää perinteisesti Auton vapaapäivä 22.9. Euroopan liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa. Viikon tarkoitus on saada ihmiset pohtimaan omia arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen. Tiesitkö, että Korsisaari tukee monia paikallisia urheilijoita ja urheiluseuroja. Liikkujan viikon alkuun julkaisimme sulkapalloilija Tony Lindelöfin tarinan. Käy lukemassa kuka Tony on ja miten on päätynyt sulkapallon pariin ajankohtaisista.

Hyödynnä Auton vapaapäivä -etu

Koska olet viimeksi matkustanut joukkoliikenteen kyydissä? Mitä jos haastaisit itseäsi ja kokeilisit siirtää edes puolet ajomatkasta linja-auton kyytiin? Vastapalloksi tähän haasteeseen, saat auton vapaapäivän kunniaksi Korsisaaren mobiilisovelluksesta kaikki kausiliput -50 % alennuksella. Etuhinta on voimassa perjantain 22.9. ajan.

  • Nurmijärvi – Helsinki, aikuiselle 55,15 € (norm. 110,30 €)
  • Nurmijärvi – Helsinki, alle 19-vuotiaalle 38,60 € (norm. 77,20 €)
  • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, aikuiselle 38,60 € (norm. 77,20 €)
  • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, alle 19-vuotiaalle 26,70 € (norm. 53,40 €)
  • Nurmijärvi – Hyvinkää, aikuiselle 34,75 € (norm. 69,50 €)
  • Nurmijärvi – Hyvinkää, alle 19-vuotiaalle 24,25 € (norm. 48,50 €)

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimeesi Google Play ja App Store -sovelluskaupoista. Sovellus löytyy kaupoista Korsisaaren nimellä. Kausilippujen ostaminen vaatii sovellukseen rekisteröitymisen.

Rajamäen linja-autoaseman avajaiset

Kuluneen kesän aikana Rajamäen linja-autoasemalla on ollut käynnissä remontti, jossa on parannettu aseman liikenneturvallisuutta ja esteettömyyttä. Remontin aikana rakennettiin jalankulku- ja pyörätiet, sekä uudistettiin linja-autoaseman laiturit ja rakennettiin uusi jättölaituri.

Remontti saatiin valmiiksi koulujen alkuun torstaina 10.8. Korsisaari ja kunta juhlistavat yhdessä kyläläisten kanssa Rajamäen linja-autoaseman avajaisia perjantaina 22.9. klo 7-9. Jos sinulla on jotain kysyttävää joukkoliikenteestä tervetuloa paikan päälle juttelemaan!