Järvenpään PuistoBlues kuljetukset

 

Järvenpään rautatieasemalta (laiturit 12, 15 ja 16) järjestetään pääkonserttipäivänä 29.6.2019 jatkuva bussiyhteys Vanhankylänniemeen. Korsisaari-yhtiöiden bussit kiertävät koko päivän pääkonserttialueelle ja takaisin. Kuljetukset alkavat aamulla klo 9.30 ja jatkuvat niin kauan kuin väkeä riittää. Viimeinen lähtö konserttialueelta on klo 23.30. Autojen paluulähdöt tapahtuvat Annitädintieltä tapahtumakentän vierestä, entinen terveyskeskus.

Lisäksi ajetaan klo 9.25 alkaen kerran tunnissa Mannilantien, Järvenpään yhteiskoulun ja Sibeliuksenväylän kautta (ensimmäinen lähtö Yhteiskoulun kohdalta siten klo 9.30). Myös paluuvuoroja ajetaan rautatieaseman kautta Yhteiskoululle, mikäli sinne on menijöitä.

 

Lippujen hinnat Korsisaaren autoihin:

 • 3,00 €/hlö/suunta, jos lippu ostetaan kuljettajalta.
 • Mobiililippu 2,50 €/hlö/suunta tai 5,00 €/meno-paluu.
  • Mobiililipun hintoihin lisätään maksutapalisä 0,20 € paitsi maksukortilla ostettaessa
  • Lataa sovellus GooglePlaystä tai AppStoresta

Korsisaaren PuistoBlues autoissa eivät kelpaa Keski-Uudenmaan seutuliput, Järvenpään kaupunkiliput tai Matkahuollon sarjaliput. Järvenpään omalla paikallislinjalla 21, joka ajaa muutaman lähdön rautatieasemalta Vanhankylänniemeen ja takaisin, on oma hinnoittelunsa.

Mobiililippu näytetään bussiin noustaessa kuljettajalle. Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika. Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko lipun voimassaoloajan.

 

Nurmijärveltä Vanhankylänniemeen:

 • Klaukkalasta klo 9.35 ja 9.55, paluukuljetukset 21.45 ja 22.45
 • Rajamäeltä klo 9.20 ja 9.40, paluukuljetukset 21.30 ja 22.30
 • Nurmijärven kirkonkylältä klo 9.35 ja 9.55, paluukuljetukset 21.30 ja 22.30
 • Klaukkalan autot ajavat Kirkkotien, Metsäkyläntien, Palojoen, Nahkelantien ja Paijalantien kautta
 • Rajamäen ja Nurmijärven autot ajavat Palojoentien, Nahkelantien ja Paijalantien kautta
 • Lipun hinta Nurmijärven alueelta on 7 €/hlö/suunta tai 14 €/hlö/meno-paluu

Hyrylästä Vanhankylänniemeen:

 • Hyrylästä klo 8.10 ja 9.40, paluukuljetukset Järvepääntien kautta 23.00 ja 23.30
 • Hyrylän autot ajavat Rantatien, Onnelantien, Järvenpääntien ja Järvenpään aseman kautta.
 • Hyrylästä 5 €/hlö/suunta tai 10 €/hlö/meno-paluu.

 

Busseissa on tunnuksena PuistoBlues

 

 

Mobiililiput PuistoBlues-kuljetuksissa

 

PuistoBluesin Mobiililipun voi ostaa matkapuhelimeen ladattavalla Korsisaari-sovelluksella, joko GooglePlaystä tai AppStoresta. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja maksutavan valitsemista, mobiilimaksu (puhelinlaskulle) onnistuu myös anonyymisti rekisteröitymättä.

Sovelluksella voi PuistoBluesin pääkonserttipäivänä 29.6.2019 ostaa seuraavia lippuja:

PuistoBlues Järvenpää -kertalippuja (2,50 €/hlö), jotka oikeuttavat yhteen kertamatkaan, sekä meno-paluulippuja (5,00 €/hlö). Yhdensuuntaisen lipun voimassaoloaika on kaksi tuntia. Lipun voi ostaa myös ennakkoon ja aktivoida käytettäväksi vasta juuri ennen autoon nousua. Meno-paluulippu on voimassa 29.6.2019 klo 24 saakka.

Klaukkalasta, Nurmijärven kirkonkylästä ja Rajamäeltä mobiililipun hinta on 7 €/hlö/suunta tai 14 €/hlö/meno-paluu (PuistoBlues Nurmijärvi ja PuistoBlues meno-paluu Nurmijärvi).

Hyrylästä Järvenpään rautatieaseman kautta hinta on 5 €/hlö/suunta tai 10 €/hlö/meno-paluu (Mobiililipputuotteina PuistoBlues Hyrylä ja PuistoBlues meno-paluu Hyrylä).

Mobiililipun voimassaolo alkaa tilaus- tai aktivointihetkestä. Samalla puhelimella voi tilata useammankin lipun. Lippu on voimassa heti, kun ostos on suoritettu onnistuneesti, ja ennakkoon ostetuissa lipuissa aktivoinnin jälkeen. Maksun jälkeen lippu ilmestyy sovelluksen Liput-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki voimassa olevat lippusi. Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella. Lippuhistoriasta näkee enintään 30 aiemmin tilatun Mobiililipun tiedot.

Mobiililippu näytetään bussiin noustaessa kuljettajalle. Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko lipun voimassaoloajan.

Matkan voi maksaa operaattorimaksuna (puhelinlaskulle), pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard), Danske Bankin MobilePayllä, Masterpassilla ja Apple Paylla. Lippuja voidaan myydä  myös OP:n Pivo-sovelluksessa. Muilla kuin pankki- ja luottokorteilla ostettujen lippujen hintoihin lisätään maksutapalisä. Lisän suuruus on 0,20 €/lippu.

Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi ja englanti.

Korsisaari-sovelluksen on toteuttanut IQ Payments Oy.