Joukkoliikenteen muutokset 2019

2019 aikataulut

Nurmijärven joukkoliikenteen osalta tilaajat ovat tehneet jotain muutoksia ensi vuoden liikennöinnin aikatauluihin, mm Laidunkaaren ja Harjulan yhteydet. Muutokset löytyvät verkkosivuiltamme ja Matkahuollon aikatauluhausta, osa viikonloppuja koskevista muutoksista on vielä päivittämättä. Jatkossa verkkosivujemme aikatauluista löydät oikeasta alakulmasta päivämäärän, koska kyseiseen tiedostoon on tehty muutoksia.

 

Korsisaaren oma mobiililippu -sovellus

Jatkossa voit ostaa mobiililipun Korsisaaren omasta sovelluksesta. Tällä hetkellä myynnissä on tuttu 5€ kertalippu, mutta ensi vuonna on tulossa lisää uusia lipputuotteita. Sovellus toimii samoilla tunnuksilla kuin vanha PayIQ Tickets -sovellus.

 

Korsisaaren matkakortti ja lipputuotteet

Olemme myös uudistaneet verkkosivujen lippu ja maksutavat -osion. Sivuilta löytyy myös oma osuus Korsisaaren matkakortille, josta löytyy yleistä tietoa kortista ja myyntipaikat. Ensi vuonna matkakortille myyntiin tulevista sarjalipuista ja uusista kausi vaihtoehdoista päivitetään verkkosivuille, kun myynti aloitetaan.

 

Työmatkaseteli

Työmatkasetelin käyttöä Korsisaaren matkakorttia ostettaessa selvitetään. Tähän olemme saaneet verottajalta lisätietoja, jonka vuoksi asiaa selvitellään.