Joulukalenteri on taas täällä

Joulukalenteri luukku 1

Korsisaaren Joulukalenteri esittelee tänä vuonna palveluita ja kanavia

Vuosi 2022 lähentelee loppuaan ja Korsisaaren jo perinteeksi muodostunut joulukalenteri pyörähtää taas käyntiin. Tänä vuonna Korsisaaren joulukalenteri esittelee erilaisia palveluitamme ja sosiaalisen median kanaviamme. Jokainen luukku paljastaa yhden palvelun tai sosiaalisen median tilimme ja kertoo sen tarinan. Haluamme tuoda joulukalenterin muodossa asiakkaillemme tietoa palveluistamme ja mistä kaikkialta Korsisaaren löytää. Pääset tutustumaan kattavaan palvelutarjontaamme, joka levittyy linja-autoliikenteestä aina taksi- ja tapahtumakuljetuksiin asti. Voit samalla napata vinkkejä siitä, mistä esimerkiksi linja-auton saapumista pysäkille voi seurata ja miten pysyt mukana muutoksissa. Joulukuun lopussa voit laskea, kuinka monesta palvelusta olit jo aikaisemmin kuullut ja kuinka moni sosiaalisen median tileistämme on sinulla seurannassa.

Joulukalenteri luukku 2

KKorsisaaren vanhin sosiaalisen median kanava Facebook tiedottaa joukkoliikenteen muutoksista

Facebook tili on Korsisaaren sosiaalisen median kanavista vanhin ja toimii pääsääntöisesti joukkoliikenteen tiedotuskanavana. Kerromme Facebookissa muun muassa aikataulumuutoksista, liikennehäiriöistä ja muista joukkoliikenteeseen vaikuttavista asioista. Facebook tilillä muistutamme myös suomalaisista pyhäpäivistä ja niiden mahdollisista vaikutuksista joukkoliikenteeseen. Jaamme uutisia tapahtumista, joissa olemme mukana ja kerromme asiakkaillemme mitä yrityksessämme tapahtuu. Facebook kannattaa ottaa ehdottomasti seurantaan, jos käyttää Nurmijärven joukkoliikennettä. Korsisaaren Facebookissa asiakkaamme pääsevät keskustelemaan kanssamme ja esittämään kysymyksiä kommenttien tai yksityisten Messenger -viestien kautta.

Joulukalenteri luukku 3

Korsisaaren Toukka seikkailee Instagramissa ja kertoo arjestaan Korsisaarella

Instagram tilillämme voit seurata Korsisaaren toukan elämää ja seikkailuja. Toukka kertoo lisäksi arjestaan Korsisaarella. Instagramissa jaamme tietoa ajankohtaisista asioista ja arjesta Korsisaarella aina joukkoliikenteestä tilausajoihin. Toukka muistuttelee asiakkaita tulevista juhlapyhistä ja jakaa hauskoja faktoja liittyen Korsisaareen yrityksenä. Instagramista löydät lisäksi tietoa tapahtumista, joissa olemme osallisena. Korsisaaren Instagramin kautta asiakkaat voivat olla yhteydessä ja esittää kysymyksiä. Ottamalla Instagram tilimme seurantaan pääset osaksi Toukan elämää ja seuraamaan Toukan kommelluksia.

Joulukalenteri luukku 4

Tiesitkö, että Korsisaari löytyy myös Twitteristä

Tiesitkö, että Korsisaarelta löytyy myös Twitter -tili? Viime aikoina tämä sosiaalisen median alusta on saanut paljon huomiota eri medioissa. Korsisaaren näkökulmasta Twitter tiliämme käytetään pääsääntöisesti asiakkaiden kanssa kommunikointiin ja ajankohtaisten asioiden seuraamiseen. Tilillämme jaamme esimerkiksi asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme twiittejä tapahtumista, joissa olemme mukana aina taloushallintoasioista sähkötakseihin.  Löytyypä tililtämme Nurmijärven Uutisten juttu selloa soittavasta kuljettajastamme, joka tauoillaan viihdyttää matkustajia.

Joulukalenteri luukku 5

Youtubesta löytyy video muodossa tietoa Korsisaaresta

Korsisaarelta löytyy myös Youtube -kanava, johon keräämme osan tuottamistamme videoista. Kanavaltamme löytyy erilaisia videoita liittyen palveluihimme. Videot sisältävät muun muassa ohjeita mobiililipun ostoon Korsisaari – sovelluksessa ja Bussi-Liven käyttöön, jotta voit helpommin arvioida odottamasi linja-auton saapumista pysäkillesi. Youtube – kanavalla olevan videon kautta pääset myös mukaan avustuskuljetus matkallemme Ukrainaan, joka toteutettiin ison joukon voimin. Esitelemme myös Hygieiataksi – palvelumme ja tarjolla olevat esteettömät kuljetuksemme sekä Korsisaaren yrityksenä.

Joulukalenteri luukku 6

Korsisaaren uusin sosiaalisen median kanava on LinkedIn

Tänään esittelyssä on uusin sosiaalisen median tilimme nimittäin LinkedIn. Korsisaaren LinkedIn on pääsääntöisesti yritysasiakkaillemme suunnattu kanava. Kerromme mitä yrityksessämme tapahtuu, miten hoidamme muun muassa vastuullisuuttamme ja millaisia palveluita Korsisaari-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen.  LinkedInin kautta toimii myös yhteydenpito Korsisaaren ja erilaisten yritysten välillä. LinkedInissä haluamme myös tuoda esille kansainvälisiä suhteita ja pyrimme luomaan sisältöä myös kansainvälisille asiakkaillemme. LinkedIn kanavaltamme löydät varmasti asiantuntevaa tekstiä ja sisältöä yrityksemme palveluihin liittyen ja voit seurata ajankohtaisia merkittäviä tapahtumia yrityksessämme.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Joulukalenteri luukku 7

Matkahuollon reittiopas neuvoo Nurmijärven joukkoliikenteen reitit sinulle ovelta ovelle

Nyt kun kaikki sosiaalisen median tilimme ja kanavamme on käyty läpi, sukellamme seuraavaksi joukkoliikenteen maailmaan. Te asiakkaat usein esitätte kysymyksiä liittyen eri linjojen aikatauluihin ja reitteihin. Halutaan myös tietää mitkä linjat kulkevat jonkin tietyn pysäkin ohi, miltä pysäkiltä tulisi nousta kyytiin ja pitääkö jossain kohtaa vaihtaa. Kaikkiin näihin löytyy vastaus Matkahuollon reittioppaasta! Voit kirjoittaa reittioppaaseen tarkan lähtö- ja määränpään, opas tunnistaa myös yleisimmät paikat, taajamat, kadunnimet tai pysäkinnimen. Reittiopas neuvoo sinulle reitin pysäkille, mihin vuoroon pysäkiltä tulee nousta, mitä reittiä vuoro ajaa, tarvitseeko vaihtaa pysäkkiä, millä pysäkillä tulee jäädä pois ja miten pääset pysäkiltä määränpäähäsi. Matkahuollon reittioppaaseen päivitetään kaikki poikkeusliikennepäivät ja se on oiva apuri matkojen ja retkien suunnittelussa. Syötät reittioppaaseen vain oman lähtö- ja saapumispisteesi ja se kertoo sinulle niin liikennevälineet, vuorot kuin mahdolliset kävelymatkatkin.

Joulukalenteri luukku 8

Korsisaaren mobiilisovelluksesta löydät kerta, sarja, kausiliput ja joukkoliikenteen tiedotteet

Korsisaaren mobiilisovellus on toivottavasti kaikille jo tuttu. Mobiilisovelluksen avulla voit ostaa erilaisia joukkoliikenteen lipputuotteita aina kertalipusta perhelippuun. Korsisaaren mobiilisovelluksessa on myös myynnissä kausi- ja sarjalippumme. Lisäksi mobiilisovellukseen julkaisemme aktiivisesti ajankohtaisia tiedotteita, joiden avulla pysyt mukana muutoksissa. Ostaaksesi kausi – tai sarjalippuja Korsisaaren mobiilisovelluksen kautta on sinun rekisteröitävä sovellukseen oma henkilökohtainen tili. Kertalippuja voi ostaa myös ilman rekisteröitymistä. Tilille liitetään omien tietojen lisäksi muun muassa myös maksutapa, jotta lipun oston yhteydessä kaikki onnistuu samasta paikasta. Lataamalla Korsisaaren mobiilisovelluksen löydät liput, maksutavat ja tiedotteet omasta älylaitteestasi!

Lataa Korsisisaaren mobiilisovellus!

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari

Joulukalenteri luukku 9

Korsisaaren matkakortille voi ladata lisää kautta tai uusia sarjalippuja verkkokaupan kautta juuri silloin kun sinulle sopii.

Tiesitkö, että voit ladata matkakorttiasi Korsisaaren verkkokaupan kautta? Tänään esittelemme palvelun, jonka kautta asiakkaamme voivat ladata lisää kautta omalle matkakortilleen nopeasti ja helposti. Palvelu toimii nyt myös mobiilissa ja voit ladata matkakorttiasi helposti älylaitteesi kautta. Oston voit tehdä hyvissä ajoin. Ostoksesi aktivoituu käyttöön vasta kun olet ensimmäisen kerran leimannut matkakorttisi linja-autossa. Mikäli kortillasi on jo esimerkiksi voimassa oleva kausi, ei uusi kausi aktivoidu ennen jo olemassa olevan kauden loppumista. Huomioithan, että verkkokaupan kautta onnistuu vain saman tuotteen uudelleen lataus, joka kortilla on aiemminkin ollut. Kun olet aktivoimassa ostostasi linja-autossa, muista pitää matkakorttia lukijalla hieman kauemmin kuin tavallisesti. Lataa matkakorttisi siis jatkossa helposti kotoa käsin!

Joulukalenteri luukku 10

Korsisaaren Bussi-Live helpottaa pysäkillä odottamista, kun voit kartasta seurata missä kohtaa linja-auto kulkee

Bussi-Liveä käyttämällä voit paremmin arvioida milloin odottamasi joukkoliikenteen vuoro on tulossa pysäkille. Korsisaaren Bussi-Live perustuu linja-autoissamme oleviin paikannuslaitteisiin, joiden kautta saamme linja-autojen vuorojen sijainnin karttapalveluun reaaliaikaisesti. Bussi-Livestä asiakkaamme löytää melkein kaikki liikennöimämme linjavuorot. Bussi-Live näyttää linja-autojen linjavuorot aina ilman kirjaimia eli vuorot, kuten linja 455A näkyy Bussi-Livessä pelkästään numeroina 455. Bussi-Live kannattaa ottaa heti käyttöön, jotta odottamasi vuoro ei mene ohitse ja jotta pysäkillä ei tarvitse odotella pitkää aikaa. Seuratessasi tietyn vuoron kulkua, painamalla kyseisen vuoron palluraa Bussi-Liven kartta pysähtyy seuraamaan kyseistä vuoroa.

Joulukalenteri luukku 11

Korsisaaren joukkoliikenteen uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisten joukossa tietoonsa kaikki ajankohtaiset asiat

Tilaamalla joukkoliikenteen uutiskirjeen pysyt ajan tasalla joukkoliikenteessä tapahtuvista muutoksista ja mahdollisista poikkeuspäivistä. Uutiskirjeen tilaajamme saavat ensimmäisten joukossa tietää uusien aikataulujen julkaisusta, joukkoliikenteen palveluista ja tarjouksista koskien joukkoliikennettä. Saattaapa joskus uutiskirjeen tilaajille ilmestyä sähköpostiin myös etuja, jotka jaetaan vain uutiskirjeen tilaajien kesken. Joukkoliikenteen uutiskirjeen tilaajat ovat tyytyväisimpiä asiakkaitamme joukkoliikenteen viestintään. Uutiskirjeen voit tilata sähköpostiisi helposti alla olevasta napista.

Joulukalenteri luukku 12

Korsisaaren linja-autojen näytöistä näet matkasi aikana ajankohtaiset tiedotteet

Joukkoliikenteen linja-autoissamme on näytöt, jotka jakavat tietoa niin joukkoliikenteeseen kuin tilausajoihin liittyen, sekä mainostajien ilmoituksia. Ilmoitamme näytöillä muun muassa aikataulumuutoksista, tulevista tapahtumista, tarjouksista ja palveluistamme. Näytöt on ohjelmoitu niin, että saat esimerkiksi kyseiseen linjaan tai matkustusalueeseen vaikuttavista muutoksista tietoa samalla kun matkustat. Näytöiltä voit bongata erilasia palveluesittelyitä ja ohjevideoita matkasi viihdykkeeksi.

Joulukalenteri luukku 13

Korsisaaren linja-autot valmiina tilausajoon

Korsisaarella on vuosikymmenien kokemus erilaisten tilausajojen järjestämisestä. Kalustostamme löytyy autoja niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Kauttamme voit tilata kuljetukset tapahtumaasi oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, firman pikkujoulut tai isompi kansainvälinen tapahtuma. Tilausajo myyntimme koostuu alansa ammattilaisista, jotka ovat aina valmiina auttamaan sinua niin aikatauluttamisessa kuin reittisuunnittelussakin. Tilausajoihimme on saatavilla lisäksi lippu- ja paikkavaraukset kohteisiin ja tarjoilut sekä virvokkeet päivän aikana. Saat siis kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta! Pyydä rohkeasti tarjous myynnistämme ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilausajon.

Joulukalenteri luukku 14

Korsisaaren tilausajo uutiskirje muistuttaa asiakkaita ajankohtaisista sesongeista ja ruuhkahuipuista

Haluatko saada ajankohtaista tietoa Korsisaaren tilausajoista ja myynnin kuulumisia suoraan sähköpostiisi? Tilaamalla tilausajo uutiskirjeemme saat tietoa mahdollisista uusista tuulista tilausajoihin tai vuodenaikaan liittyen ja terveisiä Korsisaaren myynniltä. Korsisaaren tilausajo uutiskirje on suunnattu erityisesti yrityksien kuljetuksista vastaaville ja yhdistyksien matkavastaaville. Kerromme muun muassa vinkkejä tilausajoihin liittyen ja mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon tilausajoa suunniteltaessa. Uutiskirjeen avulla sinä, yrityksesi tai yhdistyksesi pysyy mukana ajankohtaisissa muutoksissa ja voit seurata Korsisaaren kuulumisia.

Joulukalenteri luukku 15

Korsisaaren Sämpylä täytti tänä vuonna kunnioitettavat 60 vuotta ja on edelleen ajokunnossa

Tänään joulukalenterimme esittelee museobussimme Kässbohrer Setra S6 alias Sämpylän. Sämpylä viettää tänä vuonna juhlavuottaan, sillä se täyttää 60 vuotta. Sämpylä on oiva vaihtoehto kulkuneuvoksi esimerkiksi merkkipäiville, ylioppilas juhliin tai firman virkistyspäiville. Museobussi Sämpylä tarjoaa 16 matkustajalle upean elämyksen, sillä se on entisöity lähes alkuperäiseen asuunsa. Sämpylä päätyi osaksi Korsisaaren perhettä 33 vuotta sitten ja on ollut kunnostamisesta lähtien tapahtumien ja tilausajojen vetonaula! Sämpylä on varattavissa erilaisiin tilausajoihin ympärivuoden, mikäli vain Suomen säät sallivat.

Joulukalenteri luukku 16

Shuttle kuljetuksissa Korsisaari voi liikuttaa tuhansia ihmisiä sujuvasti tapahtumapaikalle

Suuremmissa tapahtumissa on usein tarvetta kuljettaa asiakkaita erilaisten liikenteen solmukohtien tai majoituksien luota tapahtumapaikalle. Korsisaari on jo useamman vuoden ajan järjestänyt shuttle- kuljetuksia niin isoissa tapahtumissa kuin yksityisille yrityksillekin. Shuttle- kuljetus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun on saatava siirrettyä suuri joukko ihmisiä paikasta toiseen ilman, että porukka kasaantuu esimerkiksi tapahtuma-alueelle suurena joukkona. Shuttle -kuljetuksia voi lisäksi järjestää myös paikoista, joista ei julkisella liikenteellä sujuvasti pääse kulkemaan. Myyntimme auttaa mielellään myös shuttle -ajojen suunnittelussa niin, että kuljetukset sujuvat aikataulussaan ja jouhevasti, jolloin asiakkaiden ei tarvitse turhaan jonotella joko tapahtuma-alueelle tai kotiin pääsyä

Joulukalenteri luukku 17

Kilpilahden työmatkaliikenteessä osa autoista on teipattu Neste My Diesel polttoaineen materiaalilla

Useampi vuosi sitten Korsisaari-yhtiöt valittiin mukaan toteuttamaan hybridimallia Kilpilahden työmatkaliikenteessä yhdessä Nesteen kanssa. Työmatkaliikenteen liikennöinti kumppanin valintaan vaikutti sähköiset matkaliput kuin linja-autojen reaaliaikainen seuranta.  Porvoon Kilpilahden jalostamon ja teollisuusalueen työmatkaliikennettä järjestetään viikon jokaisena päivänä muun muassa Helsingistä, Espoosta, Keravalta ja Porvoon lähiseudulta. Työmatkaliikenne on suunniteltu kulkemaan alueen työvuorojen ja vuoronvaihtojen mukaisesti, ottaen huomioon lisäksi liikenteen solmukohdat, julkisen liikenteen vuorot ja alueiden suuret asumiskeskittymät.  Nesteen kanssa on otettu huomioon myös työmatkaliikenteen ympäristöystävällisyys, sillä linja-autot kulkevat Neste MY uusituvalla diesel polttoaineella. Korsisaaren Kilpilahden työmatkaliikenne linja-autot voit bongata muun muassa kyljissä olevista teippauksista.

Joulukalenteri luukku 18

Korsisaaren henkilökunnalta onnistuu myös vaativammatkin kuljetukset kansainvälisten artistien kanssa

Korsisaari on useamman vuoden ajan järjestänyt erilaisia VIP ja artistikuljetuksia asiakkailleen. Artistikuljetuksia on ajettu niin Rockfesteille kuin Weekend Festivaleillekin. VIP-kuljetuksia järjestämme niin valtiovieraille, yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille ja kuljetukset räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. VIP -kuljetukset ovat mainio vaihtoehto esimerkiksi kansainväliselle vieraille tai silloin, kun haluat luoda festarimatkastasi ikimuistoisen elämyksen. Artistikuljetuksissa otamme erityisesti huomioon aikataulujen joustavuuden tärkeyden ja ammattitaidon. Viimeksi järjestettyihin artistikuljetuksiin liittyen Slipknotin Tour Manageri kommentoi suoritustamme seuraavasti ”Thank you & your staff on your amazing traffic proficiency & flexibility. You guys really took care of us on the transports & transfers.
See you again soon
Mike Amato”

Joulukalenteri luukku 19

Korsisaaren tapahtumakuljetukset mahdollistaa perille pääsyn Suomen suosituimpiin tapahtumiin ensi kesän Rockfestien kuljetukset on jo myynnissä

Suunnitelmissa osallistua tapahtumaan, joka on kaukana kotiseudulta ja et haluaisi mennä omalla autolla? Korsisaaren tapahtumakuljetukset ovat tähän oiva apu. Olemme jo useamman vuoden järjestäneet ryhmäkuljetuksia yksityisille henkilöille eri tapahtumiin, kuten Rockfesteille. Kuuluisat Rockfest kuljetukset ovat jälleen tulossa ensi kesäkuulle ja nyt voit ostaa kuljetusten kanssa yhdessä myös festariliput. Saat nimittäin yhdellä ostoksella molemmat. Vuoden vaihteesta alkaen tapahtumakuljetukset tulevat sisältämään myös järjestettävät päiväretket. Löydät siis jatkossa kesän festarikuljetukset ja muut tapahtumat tapahtumakuljetus välilehdeltä.

Joulukalenteri luukku 20

Korsisaaren tapahtumakuljetus uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tietoosi uudet myyntiin tulleet matkat ja tarjoukset sähköpostiisi

Kiinnostaako sinua päiväretkemme ja kuljetukset erilaisiin tapahtumiin, kuten festivaaleille? Tilaamalla Korsisaaren tapahtumakuljetus -uutiskirjeen saat ajantasaista tietoa omaan sähköpostiisi tulevista päiväretkistä ja tapahtumakuljetuksista. Tapahtumakuljetusten uutiskirje tunnettiin ennen nimellä Elämysmatkojen -uutiskirje eli mikäli olet aikaisemmin tilannut Elämysmatka -uutiskirjeen tulet jatkossakin saamaan tietoa retkiin ja muihin tapahtumiin liittyen. Uutiskirjeen tilaajat saavat myös ensimmäisinä tietoonsa tulevat retkien ja tapahtumakuljetusten myyntien aloituspäivät ja saattavat uutiskirjeet sisältävää lisäksi tarjouksiakin. Tilaa tapahtumakuljetusten uutiskirje sähköpostiisi heti!

Joulukalenteri luukku 21

Korsisaaren taksit kuljettavat turvallisesti ja ammattitaidolla perille jokaisen asiakkaan

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia taksipalveluita aina lentokenttäkuljetuksista koulukuljetuksiin asti. Laajaan taksikalustoomme kuuluu niin henkilöautoja kuin tilataksejakin. Tilataksiin mahtuu enimmillään kahdeksan henkilöä kuljettajan lisäksi. Tilataksi on oiva valinta esimerkiksi kaveriporukan laskettelureissulle!  Taksilla asiakkaamme pääsevät vaivattomasti paikasta toiseen haluamanaan aikana. Taksin voi tilata etukäteen ja osaava palvelukeskuksemme väki auttaa niin reittisuunnittelussa kuin aikatauluttamisessakin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. VIP- taksikuljetus on ehdoton valinta yritys – ja kansainvälisille vieraille, jolloin jo taksissa voidaan pitää matkan aikana neuvotteluita tai vaikka lounastauko. Taksipalveluidemme valikoimasta löytyy myös Hygieiataksi, jossa hygienia ja siisteys otetaan erityishuomioon muun muassa kasvomaskien, käsidesien ja erityispintakäsittelyn kautta. Tilaa taksi, vaikka lentokentälle ja aloita perheesi loma huolettomasti jo omalta kotipihalta!

Joulukalenteri luukku 22

Korsisaaren erityisosaamista on esteettömät kuljetukset jolloin kuljettajien ammattitaito pääsee oikeuksiinsa

Taksipalveluihimme kuuluvat lisäksi esteettömät kuljetukset. Korsisaarella on vuosien kokemus erilaisten esteettömien kuljetusten järjestämisestä niin pyörätuoliasiakkaille kuin liikuntarajoiteisillekin. Esteetön kuljetus on mahdollista järjestää niin pienelle kuin isollekin porukalle, koska kalustostamme löytyy invatakseja sekä linja-autoja, joissa on hissi. Yhteen invataksiin mahtuu kahden pyörätuolissa istuvan lisäksi maksimissaan 6 henkilöä. Linja-autoissa pyörätuolipaikkojen lisäksi kyytiin mahtuu noin 50 henkilöä. Esteettömissä kuljetuksissa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet ja kuljettajamme huolehtivat, että esimerkiksi pyörätuoli on kiinnitetty kuljetuksen ajaksi oikein. Esteetön kuljetus on mahdollista saada myös ryhmälle, jossa liikuntarajoitteet estävät tavalliseen linja-autoon nousemisen rappusia pitkin. Lisätietoja esteettömästä kuljetuksesta niin verkkosivuiltamme kuin palvelukeskuksestamme, joka tarvittaessa auttaa sopivan auton valinnassa.

Joulukalenteri luukku 23

Korsisaaren korjaamolla pidetään huolta autoista jotta kuljettajilla olisi mahdollisimman mukavat työvälineet

Tiesitkö, että Korsisaari-yhtiöillä on oma korjaamo, joka sijaitsee Alhonniitun varikollamme? Korjaamollamme huolletaan, korjataan ja siivotaan kalustoamme päivittäin. Oman korjaamon avulla asiat hoituvat nopeasti ja Korsisaarelle sopivalla aikataululla. Kalusto saadaan nopeasti takaisin liikenteeseen ja renkaiden vaihdotkin onnistuvat ilman, että talvi pääsee yllättämään.  Korjaamomme palvelee myös muita yrityksiä ja asiakkaita. Korjaamomme osaava henkilökunta ja mekaanikot pitävät huolen, että kalustomme toimii moitteettomasti ja varmistaa, että kuljetuksemme ovat aina turvallisia asiakkaillemme.

Joulukalenteri luukku 24

Jouluaatto ja iso osa Korsisaaren osaamisesta on käyty läpi. Kuinka monta tiesit ennestään?

Tänään on aika avata joulukalenterin viimeinen luukku. Tänä vuonna joulukalenterimme on esitellyt palveluitamme ja sosiaalisen median kanaviamme. Aloitimme somella ja kerroimme mistä asiakkaat löytävät meidät ja miten meihin voi olla yhteydessä. Somen maailmasta jatkettiin joukkoliikenteeseen ja kerroimme mistä löytyvät lipputuotteet, aikataulut ja linja-autojen seuranta. Viimeisenä esiteltiin tilausajot, joihin kuuluvat niin tapahtumakuljetukset, shuttlet kuin taksikuljetuksemmekin. Pääsipä myös oma korjaamomme osaksi tämän vuotista joulukalenteriamme. Te asiakkaat olette voineet seurata joulukalenteriamme tänä vuonna usean eri kanavan kautta, joko lukemalla ajankohtaisia päivittäin, seuraamalla LinkedIn – tiliämme tai Instagram -tiliämme.Toivottavasti nautit joulukalenteristamme ja siitä oli apua mielen päällä oleviin kysymyksiin.

Oikein hyvää joulua kaikille!