Käyttökatkoja Nordealla ja OP:lla maksamisessa ja verkkopalveluissa 5.-6.9.

Käyttökatkoja Nordealla ja OP:lla. OP:n ja Nordean pankkipalveluissa on 5.-6.9 käyttökatkoja, jotka vaikuttavat maksamiseen linja-autoissamme, sovelluksessamme, verkkokaupassamme sekä takseissamme. Kannattaa siis varautua tilanteeseen ajoissa nostamalla käteistä rahaa ennen katkosta linja-automatkan tai taksimatkan maksamista varten tai ladata matkakortti linja-automatkan maksamista varten.

OP:n verkkopalveluissa ja maksamisessa on käyttökatko la 5.9. klo 22.00 – su 6.9. klo 10.00. Korttimaksujen debit-tapahtumissa (credit-tapahtumien pitäisi toimia normaalisti) ja Otto-automaattien käteisnostoissa ja käteistalletuksissa on häiriöitä. Huoltotyöt liittyvät palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lisätietoja OP:n käyttökatkoksesta OP:n sivuilla.

Nordealla on su 6.9. palvelukatko, joka alkaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 04.00. Katko päättyy korttien käyttämisen ja käteisen noston osalta klo 14.00 ja muiden palvelujen kuten verkkopankin osalta klo 17.00. Palvelukatkon aikana korttimaksaminen onnistuu rajoitetusti, mutta siinä voi esiintyä hitautta eikä maksaminen välttämättä onnistu. Katkon syynä on Nordean tietojärjestelmille tehtävät muutokset ja niiden testaaminen.

Lisätietoja Nordean palvelukatkosta Nordea sivuilla.

Huomaathan, että sovelluksemme maksutavat MobilePay ja Pivo perustuvat maksukorttiin tai pankkitililtä maksamiseen, ja palvelukatkojen aikana maksu onnistuu vain, jos niissä on käytössä jonkin muun kuin OP.n tai Nordean kortti tai tili.

Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.