Kesäaikataulut julkaistu

Kesäaikataulut löytyvät alta. Kesäaikataulujen mukaan liikennöidään 5.6.-9.8. välisenä aikana. Kesäaikatauluissa on tänä vuonna pyritty säilyttämään ajettavien vuorojen aikataulut samankaltaisena kuin talviliikenteessä, niiltä osin kuin se on mahdollista. Lisäksi pyhäpäiville on lisätty paljon toivottuja suoria vuoroja Kirkonkylältä ja Rajamäeltä Helsinkiin. Matkahuoltoon kesäaikataulut päivittyvät ensi viikon aikana.

Miten kesäaikataulut palvelevat sinua? Laita meille palautetta onko nykyinen aikataulusuunnittelu parempi kuin aiempina kesinä.

Kesäaikataulut 5.6.-9.8.2023

Kivenkyydin kesäaikataulut

Kivenkyyti palvelee kesäaikatauluin 5.6.-9.8.2023 Nurmijärven kunnan taajamissa vuoropäivinä. Kivenkyyti kulkee arkisin klo 8:45-11:00 ja 12:00-14:30

  • Klaukkalassa maanantaisin ja torstaisin
  • Nurmijärven kirkonkylällä keskiviikkoisin
  • Rajamäellä tiistaisin ja perjantaisin

Vuosiliput mobiilisovelluksessa

Vuosiliput ovat myynnissä mobiilisovelluksessa vielä ensi viikon 30.4.2023 asti. Joten nyt kannattaa hyödyntää tarjous ja testata vuosilipulla huoletonta matkustamista.

Vapun poikkeusliikenne

Vapun poikkeusliikenne on julkaistu jo aiemmin keväällä. Poikkeusvuoroihin on lisätty muutama lisälähtö, sekä päivitetty poikkeukset myös Matkahuollon Reittioppaaseen ja aikatauluhakuun.

Mannerheimintien remontti

Mannerheimintien remontti on alkanut maaliskuun alussa. Vaikutukset Nurmijärven joukkoliikenteen bussivuorojen kulkuun on toistaiseksi jääneet vähäisiksi. Ajoajat ovat hidastuneet keskimäärin 1–2 minuuttia. Suurempiakin viivästyksiä voi tulla, riippuen työmaalla tehtävistä töistä. Mannerheimintien pysäkkien osalta Kansallismuseon pysäkki maalle päin on poistunut käytöstä. Keskustan suunnan pysäkki tulee poistumaan, mutta tämän ajankohdasta ei urakoitsijalta ole vielä tarkkaa tietoa.

Tilaa joukkoliikenteen uutiskirje

Tilaa joukkoliikenteen uutiskirje, niin saat joukkoliikenteen ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi.