Kesäpäivä Sääksissä

Lähde Sääksiin viettämään kesäpäivää. Tiesithän, että voit hyödyntää joukkoliikennettä myös rannalle lähtiessäsi? Pääset bussilla Sääksiin niin Klaukkalasta, Nurmijärven kirkonkylältä, kuin Rajamäeltäkin.

Bussilla Sääksiin

Pääset Sääksiin bussilla niin Helsingistä, kuin Nurmijärvenkin eri taajamista. Alla näet listattuna linjat, joilla pääset Sääksiin eri suunnista:

  • Kamppi – Sääksi linja 457 (suoraan, ei vaihtoa, Klaukkalan matkakeskuksen kautta)
  • Kamppi – Rajamäki/Sääksi linja 465 (vaihto Rajamäellä linjaan 57)
  • Hyvinkää (linja-autoasema) – Sääksi linja 45 tai linja 45A Rajamäelle (linja-autoasema), jossa vaihto linjaan 57
  • Klaukkala (Matkakeskus) – Sääksi linjat 57 ja 457
  • Nurmijärvi (Kirkonkylä) – Rajamäki linja 465, Rajamäellä vaihto linjaan 57
  • Rajamäki – Sääksi linja 57

Matkahuollon reittioppaasta tai aikatauluhausta näet kaikkien Sääksiin liikennöivien linjojen aikataulut.

Kivenkyydillä Sääksiin

Voit halutessasi hyödyntää myös Kivenkyydin palveluja rantapäivänäsi. Kivenkyyti palvelee Rajamäellä tiistaisin ja perjantaisin klo 9:30-15:00. Kivenkyydin voit tilata tuttuun tapaan numerosta 09 274 6900. Kutsuja otetaan vastaan arkisin klo 7:00-17:00.

Sekä bussiin, että Kivenkyytiin käyvät kaikki samat lipputuotteet. Meidän monipuolisista lippuista, löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Kätevin on ehdottomasti meidän mobiilisovellus, josta voit ostaa kerta-, sarja-, ja kausiliput suoraan puhelimeesi.

Sääksjärvi on Suomen suurin lähde. Tuossa kirkasvetisessä järvessä ei ole laskujokia, vaan vesi haihtuu maaperän kautta. Sääksjärven ympäristö mahdollistaa monenlaisia ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksia. Sääksjärvi on rauhallinen paikka, koska järvellä on ajo kielletty moottorikäyttöisten vesikulkuneuvoilla.

Sääksjärvellä on uimavalvojat paikalla elokuun alkuun asti aina arkipäivisin klo 11-19 välillä. Uimavalvojat valvovat rannan turvallisuutta ja auttavat asiakkaita haavereiden sattuessa. Käy lukemassa lisää Sääksistä ja mitä kaikkea siellä voi tehdä Nurmijärven kunnan sivuilta.

Muista ottaa mukaan aurinkorasva, pakkaa eväät, ja nauti riittävästi vettä, niin rantapäivä sujuu mukavasti!