Kevään joukkoliikenteen aikataulut

Kevään joukkoliikenteen aikataulut on julkaistu, aikataulut ovat voimassa 10.1.-5.6.2022. Arkipäivien vuorot pysyvät pääsääntöisesti samanlaisena kuin syksyllä. Viikonlopun osalta on tulossa suurempia muutoksia, muutoksilla pyritään parantamaan vuorojen aikatauluissa pysyvyyttä.

Kun odottelet pysäkillä vuoroasi saapuvaksi, kannattaa käyttää Bussi-Liveä. Bussi-Live näyttää linja-auton sijainnin kartalla reaaliaikaisesti, jolloin pystyt seuraamaan missä kohtaa linja-auto on tulossa.

Matkahuollon reittiopas opastaa sinua oikean joukkoliikenteen reitin valinnassa. Kun syötät palveluun lähtöosoitteesi ja määränpääsi, reittiopas neuvoo sinulle oikean pysäkin, aikataulut ja reitin pysäkille. Reittioppaasta löydät myös tiedot mahdollisista vaihdoista.
Matkahuollon reittioppaaseen ja aikatauluhakuun kevään aikataulut päivittyvät viimeistään jouluksi.

Matkaliput ostat kätevästi mobiilisovelluksesta, jolloin liput kulkevat kätevästi puhelimessa ja näet sovelluksesta myös ajankohtaiset joukkoliikenteen tiedotteet.

Säännöllisesti matkustavan kannattaa tilata uutiskirjeemme, jolloin saat ajankohtaiset suoraan sähköpostiisi.

Kevään aikataulut 10.1.2022 alkaen

Linja 39 ajaa jatkossa Kuonomäentieltä Kiilakiventielle ja sieltä Viljelystielle. Viljelystieltä linja ajaa Syrjäläntietä Klaukkalan matkakeskukselle Lahnuksentien sijasta.

Muut koulupäivinä ajettavat vuorot pysyvät samanlaisina kuin kuluneena syksynä. Muutoksia tulee vain linjoille 30, 33 34 ja 47.

Linjalle 47 tulee aamuun reittimuutos. Linja 47 ajaa aamuisin Valkjärvelle lähtiessä Lepsämäntietä suoraan ja tullessa Klaukkalan koulun kautta.