Kivenkyydin palvelualue laajeni

Kivenkyydin palvelualue laajeni Nurmijärven kirkonkylällä. Te asiakkaat olette olleet meihin yhteydessä kirkonkylän palvelualueesta. Saatujen palautteiden perusteella Kivenkyyti Nurmijärven kirkonkylällä on laajennettu koskemaan sekä Perttulan ja Numlahden että Nummimäen, Toivalan ja Klaukkalan Metsäkylän alueita. Nämä uudet Kivenkyydin palvelualueet on lisätty myös palvelualuekarttaan.

Mikä on Kivenkyyti?

Kivenkyyti on osa Nurmijärven joukkoliikennettä ja toimii kokonaisuudessaan kutsupohjaisena. Voit hyödyntää Kivenkyytiä asiointeihin Nurmijärven kunnan taajamissa kutsualueen sisällä tai vaikka liityntäliikenteenä muuhun joukkoliikenteeseen. Syys- ja kevätkaudella Kivenkyyti palvelee arkipäivisin kaikissa Nurmijärven taajamissa. Kesäisin Kivenkyyti palvelee vuoropäivinä eri kunnan taajamissa. Kivenkyydin palveluaikojen muutoksista kerrotaan aina verkkosivujemme ajankohtaisissa.

Kivenkyytiä liikennöidään matalalattia-autoilla, jolloin kyytiin pääsee helposti myös pyörätuolilla, rollaattorilla tai vaikka lastenvaunujen kanssa. Kuljettaja myös tarvittaessa avustaa tavaroiden kanssa.

Palveluajat kaudella 2022-23

  • Klaukkalassa klo 10:00-14:00
  • Nurmijärven kirkonkylällä 9:40-11:30
  • Rajamäellä 10:00-11:30 ja 12:15-14:40

Miten voin tilata Kivenkyydin?

Kivenkyyti tilataan soittamalla numeroon 09 274 6900. Kutsuja otetaan vastaan arkisin klo 7-17. Kivenkyydin tilaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin varmistaaksesi kyydin, mutta viimeistään tuntia ennen matkaa.

Kivenkyydissä voi matkustaa kaikilla samoilla lipputuotteilla kuin Nurmijärven joukkoliikenteessä muutenkin. Voit maksaa matkan joko Korsisaaren mobiilisovelluksen, matkakortin tuotteilla tai ostaa lipun kuljettajalta kortilla tai käteisellä.

Jatkossa pääset Kivenkyydillä Toivalan, Klaukkalan metsäkylä, Nummimäen, Numlahden ja Perttulan alueelta Nurmijärven kirkonkylälle asioille, terveyskeskuskäynneille, kauppaan tai liityntänä joukkoliikenteen kyytiin.

Joko sinä olet matkustanut Kivenkyydillä? Tervetuloa kyytiin!