Klaukkalan alueen syksyn työmaat

Klaukkalan alueella alkaa syyskuun aikana parikin eri työmaata, joilla on vaikutuksia joukkoliikenteeseen Klaukkalan alueella.

Torstaina 1.9. alkaa Lepsämäntien parannustyö

Lepsämäntien kadunparantamisurakkaa tehdään Järvihaantien ja jäähallin liittymän välillä. Urakassa rakennetaan muun muassa uusia linja-autopysäkkejä. Urakalla ei tämän hetken tietojen mukaan ole vaikutusta joukkoliikenteen kulkemiseen, mutta ruuhkiin kannattaa varautua ja tästä valitettavasti saattaa myöhästymisiä tulla. Tarkemmat tiedot urakasta löydät Nurmijärven kunnan verkkosivuilta.

Maanantaina 19.9. linja 39 poikkeusreitille, myös osalla linjan 34 vuoroista muutoksia.

Kuonomäentiellä alkaa vesihuollon saneerausurakka maanantaina 19.9. työn arvioitu kesto on 6 viikkoa. Työmaan aikana Kuonomäentie on suljettu välillä Klaukkalantie – Isoseppälä. Urakasta johtuen linja 39 ajaa poikkeusreitillä urakan ajan. Linjan 39 poikkeusreitti ajaa Klaukkalantie – Lahnuksentie – Isoseppälä – Kuonomäentie. Alla kartassa merkittynä sinisellä linjan 39 normaalireitti ja punaisella urakan aikainen poikkeusreitti.

Linjat 33 ja 38 liikennöivät normaaleja reittejä.

Valtaosa linjan 34 vuoroista ajaa normaalisti, mutta klo 6.20 ja 6.55 Matkakeskukselta lähtevä vuorot ja klo 15.45 ja 16.20 Rinnekodilta lähtevät vuorot ajavat Isoseppälän kautta samaa poikkeusreittiä kuin linja 39.

Linja 39 poikkeusreitillä vesihuollon saneerausurakan ajan 19.9. alkaen

Pahoittelemme asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!