Klaukkalan joulunavaustapahtuma

Nurmijärven kunnan jouluvaloja on asennettu tällä viikolla ja Klaukkalassa virallinen joulunavaustapahtuma on perjantaina. Joulunavauskulkue lähtee klo 18 liikkeelle Kauppakeskus Brunnilta ja suuntaa Klaukkalan torille. Kulkueen ajaksi Klaukkalantien Lopen suuntainen ajoväylä suljetaan liikenteeltä ja tämä aiheuttaa myös muutoksia Nurmijärven joukkoliikenteeseen.

Nurmijärven joukkoliikenne ajaa kulkueen ajan poikkeusreittiä, klo 17.30 alkaen noin tunnin ajan. Poikkeusreitin ja joulunavauskulkueen vuoksi kannattaa varata aikaa, koska myöhästymisiä voi valitettavasti esiintyä. Suosittelemme käyttämään Bussi-Liveä, niin tiedät missä auto liikkuu.

Poikkeusreitti

Liikenne ajetaan molempiin suuntiin poikkeusreittiä Klaukkalan Matkakeskus – Luhtajoentie – Viirintie – Myllärintie – Klaukkalan vanha linja-autoasema. Poikkeusreitin vuoksi Kuonomäentien pysäkit jäävät välistä. Poikkeusreitistä luovutaan heti, kun kulkue on päässyt perille.

Klaukkalan joulunavaustapahtuma 19.11.

Kulkueen jälkeen Klaukkalan torilla on luvassa joululauluja, kunnanjohtajan puhe, joulupukki jakamassa makeisia ja seurakunta tarjoilee glögiä ja pipareita. Tapahtuman päättää ilotulitus, joka näkyy hyvin torille.

Kirkonkylän joulupuuro 20.11.

Nurmijärven kirkonkylällä ei varsinaista joulunavausta järjestetä, mutta torilla on jaossa joulupuuroa lauantaina 20.11. klo 10 alkaen. Soppatykkiin mahtuu puuroa noin 800 annosta, jonka on arveltu riittävän kolmisen tuntia. Puuron lisäksi tarjolla on kanelia, sokeria ja luumukeittoa.

Rajamäen joulunavaustapahtuma 27.11.

Rajamäen joulunavausta vietetään kauppakeskus Lähteen pihalla, jossa on erilaisia paikallisten käsintekijöiden töitä ostettavissa valmiiksi pukinkonttiin. Vieraileepa paikalla joulupukkikin ja tapahtuman päättää ilotulitus klo 18.

Lue tarkemmat tiedot joulunavaustapahtumista Nurmijärven Uutisten artikkelista.