Klaukkalan tietyömaat

Klaukkalan alueen tietyömaat jatkuu ja osittain niillä on myös vaikutuksia joukkoliikenteen kulkemiseen Klaukkalan alueella.

Suonojan putkisillan uusimistyö

Kuonomäentie katkaistaan liikenteeltä Hirvikalliontien ja Lepsämänjoentien välillä perjantaina 27.1.2023 klo 17:00 alkaen. Tie avataan liikenteelle viimeistään maanantaina 30.1.2023 klo 05:00. Liikenne ohjataan sulun aikana poikkeusreitille. Poikkeusreitillä ei ole vaikutusta joukkoliikenteen kulkemiseen. Lisätietoja tietyöstä löytyy Nurmijärven kunnan sivuilta

Lepsämäntien tietyömaa

Lepsämäntiellä alkaa kadunparantamisurakka maanantaina 30.1.2023 klo 20:00 alkaen. Urakan vuoksi Lepsämäntie suljetaan välillä Vanha-Klaukantien itäinen liittymä – Vanha-Klaukantien läntinen liittymä. Liikenne ohjataan kiertotielle Vanhan-Klaukkalantien kautta. Alustavan arvion mukaan kiertotie on käytössä toukokuulle 2023 saakka. Tarkemmat tiedot urakasta löytyy Nurmijärven kunnan verkkosivuilta.

Kiertotien ajan Lepsämäntie 122 ja Töyrypellontien pysäkkiparit ovat poissa käytöstä. Kiertotie koskee linjoja 30, 31, 32, 33, 34 ja 35. Arvioiden mukaan kiertotiellä ei ole vaikutuksia joukkoliikenteen aikatauluihin, mutta seuraamme tilannetta.

HUOM! Keväällä 2023 alkavan Mannerheimintien remontin ja linja-autojen poikkeusreitin osalta ei ole vielä tarkempia tietoja saatavilla.

Pahoittelemme asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.