Koronaviruksen ja valmiuslain vaikutukset Korsisaarella

Vallitsevan koronavirustilanteen ja valmiuslain vuoksi haluamme toimia viranomaisohjeiden mukaisesti, vastuullisesti ja ennaltaehkäisevästi sekä minimoida mahdolliset terveysriskit ja toiminnalliset riskit, joita matkustaminen voi nyt aiheuttaa. Noudatamme THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ohjeistusta ja seuraamme heidän tiedotustaan. Pyrimme sopeuttamaan toimintamme sen mukaan, kun tietoa saamme, päivä päivältä ja tunti tunnilta.

Koronavirus leviää ihmisestä toiseen erityisesti pisarakosketustartuntana lähikontaktissa. Suurin riski tartunnalle syntyy, kun tartunnan saanut aivastaa tai yskäisee lähiympäristöön. Yskiessä pyydämme yskimään kertakäyttönenäliinaan, tai jos sellaista ei ole, hihaan.

Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta.

Katso THL:n ohjeistus käsienpesuun ja yskimiseen.

Jos olet sairas tai tunnet olosi flunssaiseksi, jääthän kotiin lepäämään.


Koronavirustilanteen vaikutukset autojen siivoukseen

Autojamme siivotaan päivittäin ja erityistä huolellisuutta kohdistamme paikkoihin, joiden kanssa asiakkaat ovat eniten kosketuksissa, kuten esimerkiksi autojen kahvat. Autojen roska-astiat tyhjennetään useamman kerran päivässä.

Koronavirustilanteen vaikutukset joukkoliikenteeseen

Tartuntatautien leviämisen hillitsemiseksi ja kuljettajiemme sekä asiakkaidemme turvallisuuden edistämiseksi olemme linjanneet, että linja-autoissamme poistetaan ensimmäinen penkkirivi asiakkaidemme käytöstä. Käytöstä poistetut istuimet merkitään autoissa selkeästi.
Suosittelemme, että matkustajamme valitsevat istumapaikan linja-autossa ikkunan vierestä mahdollisuuksien mukaan ja poistuvat takaovesta.
Kuljettajamme käyttävät rahastaessaan ja hallintalaitteita käyttäessään käsineitä – suojatakseen paitsi itsensä, myös asiakkaitamme mahdolliselta tartunnalta.
Pyydämme asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä. Tartuntavaaran vähentämiseksi mobiililipputuotteet ovat tällä hetkellä suositeltavin maksutapa Nurmijärven joukkoliikenteessä.

Koronavirustilanteen vaikutukset elämysmatkoihin

Käymme elämysmatkojamme läpi ja olemme aloittaneet neuvottelut lähitulevaisuuden matkojen peruutuksesta. Kun akuutein tilanne on ohi, otamme käsittelyyn toukokuun matkat, jotka hyvin suurella todennäköisyydellä perutaan. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin matkoja ostaneisiin.

Kesän osalta olemme vielä luottavaisin mielin, mutta katsomme kesän elämysmatkojen tilanteen matka kerrallaan noudattaen hallituksen ja THL:n ohjeita.

Koronavirustilanteen vaikutukset toimiston palveluun

Alhonniitun asiakaspalvelupiste Nurmijärvellä on toistaiseksi suljettu. Teemme etätöitä. Hoidamme kaikki asiakaskontaktit puhelimitse tai sähköpostilla. Saat meihin yhteyden esimerkiksi vaihteemme kautta, joka palvelee:

maanantaista perjantaihin klo 07.00–17.00 numerossa +358 9 878 9900.


Olemme todella pahoillamme vallitsevasta tilanteesta, joka koskettaa meitä kaikkia.

Sivu päivitetty 7.5.2020

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Korsisaari-yhtiöissä tehdyt muutokset