Lähde Sääksiin viettämään täydellinen kesäpäivä!

Sääksiin kannattaa lähteä, sillä se on Nurmijärven kaunis helmi. Sääksjärvi on kaunis, Suomen suurin lähde. Sääksiin voit lähteä viettämään aurinkoisen kesäpäivän uimisen ja rentoutumisen merkeissä ihanalla hiekkarannalla. Uimarannan lisäksi Sääksissä on kahvila, WC:t, pukeutumistilat sekä erilaisia liikuntapaikkoja hyppytorneista beachvolley-kenttiin. Huomaathan, että uimaranta on käytössä kello 6:00-22:00 välisenä aikana.

Sääksiin helposti ja huolettomasti

Pääset Korsisaaren kyydillä Sääksilipulla helposti suoraan Sääksiin! Sääksilipun voit ostaa Korsisaaren mobiilisovelluksesta. Lipun hinta on 6 € ja lippu on voimassa koko vuorokauden. Unohda parkkipaikan etsiminen ja hyppää kyytiin – tämä on helpoin tapa päästä Sääksiin nauttimaan kesästä! Pääset Korsisaaren kyydissä Sääksiin helposti ja mukavasti. Hyödynnä nyt Sääksilippu ja lähde Sääksiin ottamaan ilo irti kesän lämpimimmistä ja kauneimmista päivistä ilman huolia. Kun kaipaat ihanaa aurinkoista rantapäivää, suuntaa Korsisaaren kyydillä Sääksiin!

Miten joukkoliikenteellä pääsee Sääksiin?

Käyttämällä Matkahuollon reittiopasta saat sinulle parhaimman reitin selville. Klaukkalan matkakeskukselta pääsee reilussa 20 minuutissa linjalla 57 tai 457 Sääksintien pysäkille. Rajamäeltä Sääksintien pysäkille pääsee vain alle 5 minuutin bussimatkalla. Arkisin Klaukkalasta ja Rajamäeltä lähtee yhteensä 26 vuoroa, joista kaikki pysähtyvät Sääksintien pysäkillä.  Nurmijärven kirkonkylältä pääsee Sääksintien pysäkille joko busseilla 457A/57A tai bussilla 465, josta voi vaihtaa samalla lipulla Rajamäellä linjalle 57.

Mikä Sääksilippu?

Sääksilippu on myynnissä 9.8.2023 asti. Sääksilippu on ostettavissa vain Korsisaaren mobiilisovelluksesta. Sääksilipulla pääset kätevästi Sääksiin viettämään kesäistä päivää. Lippu maksaa 6€ ja on voimassa saman tien oston jälkeen ostovuorokauden loppuun asti. Lippu on käytettävissä vain matkoille Sääksiin ja Sääksistä.

Puuttuuko sinulta Korsisaaren mobiilisovellus?

Voit ladata mobiilisovelluksen puhelimeesi helposti Google Play -kaupasta tai App Storesta ja voit jatkossa ostaa bussiliput suoraan puhelimeesi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit ostaa myös kausi- ja sarjalippuja kätevästi puhelimeesi.

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari