Matkakortin lataus uudistui

Korsisaaren matkakortin lataus uudistui ja palvelee jatkossa myös mobiilinkäyttäjiä entistä paremmin. Uudessa palvelussa on pyritty huomioimaan erilaiset päätelaitteet ja palvelu mukautuu aina käytettävän laitteen mukaan.

Miksi hoitaa matkakortin lataus verkossa?

Saat tehtyä latauksen silloin kun sinulle sopii. Lataamasi lippu odottaa kortilla valmiina vanhan loppumista ja aktivoituu vasta vanhan loppumisen jälkeen seuraavan käytön yhteydessä. Tarvitset vain matkakorttisi numeron, joka löytyy matkakortin takapuolelta oikeasta alareunasta. Ja riippuen valitsemastasi maksutavasta luottokortin ja/tai pankkitunnukset saataville. Voit ladata matkakortille samaa lipputuotetta, jota kortilla on aiemminkin ollut. Kun lataat matkakortin etukäteen verkossa, olet omalta osaltasi sujuvoittamassa liikennettä, kun vuorojen pysähdykset pysäkillä pysyvät suunnitellun pituisina.

Miten matkakortin lataus tehdään?

  1. Ota esille matkakorttisi ja sen takapuolelta löydät numerosarjan oikeasta alareunasta.
  2. Siirry matkakortin lataus sivulle
  3. Kirjoita matkakortin numero sille varattuun kenttään
  4. Valitse tuote, joka kortille ladataan
  5. Tarkista tuote, lisää sähköpostisi ja siirry maksamaan
  6. Maksun jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja latauksen tiedot siirtyvät kortille

Millä voin maksaa matkakortin latauksen?

Kun lataat matkakorttisi verkossa, voit valita maksatko latauksesi MobilePaylla, Visalla, Mastercardilla, American Expressillä tai jollain suomalaisella verkkopankilla (OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Oma SP tai Ålandsbanken). Valitsetpa minkä maksutavan tahansa, ei loppusummaan lisätä mitään palvelumaksuja.

Mitä huomioida matkakortin latauksen jälkeen?

Kun vanha kortilla ollut kausi- tai sarjalippu on käytetty loppuun ja olet ladannut kortille verkkokaupan kautta uuden lipputuotteen. Ensimmäisen leimauksen yhteydessä korttia tulee pitää hieman normaalia kauemmin leimauslaitteessa. Laite hakee kortin tietojen perusteella tietokannasta uuden lipputuotteen ja aktivoi sen käyttöön. Joten ei kannata hermoilla, jos ei heti saman tien ohi kulkiessa onnistu.