Messutaksi – Tuusulan Asuntomessuille taksilla?

Nyt on mahdollista tilata oma messutaksi Tuusulan Asuntomessuille, jos liikkuminen julkisissa kulkuvälineissä mietittyttää, mutta olet kuitenkin osallistumassa Tuusulan Asuntomessuille.

Voit tilata taksin ennakkoon, täyttämällä alla olevan lomakkeen tai soittamalla arkisin klo 7-17 09 274 6900. Pääset suoraan Asuntomessualueen sisäänkäynnille. Voit valita, haluatko tavallisen taksikyydin tai varmistua kyydin turvallisuudesta tilaamalla Hygieiataksin, jossa kuljettajat puhdistavat auton ennen ja jälkeen kuljetuksen. Kuljettajat ovat myös käyneet leikkaussalihoitajan koulutuksen saaneen sairaanhoitajan järjestämän koulutuksen, jolla varmistamme kuljetuksen hygieenisyyden.

Messutaksikuljetukset maksat ennakkoon tilauksen jälkeen verkkokaupastamme vyöhykehinnoittelun mukaan, joten messupäivänä ei tarvitse huolehtia kyydeistä. Meiltä löytyy myös tilatakseja, jotka on varustettu hissillä, joten yhteen kuljetukseen mahtuu jopa 8 henkilöä, joista 2 matkustajaa voi olla pyörätuolissa.

Vyöhykehinnat sisältävät kuljetuksen yhdestä osoitteesta asuntomessuille tai tosin päin. Kuljetus tulee olla maksettuna edellisenä arkipäivänä klo 15 mennessä. 

Messutaksi – vyöhykehinnat

  • Alue 1: 1-4 henkilöä 40€, 5-8 henkilöä 55 €
  • Alue 2: 1-4 henkilöä 60 €, 5-8 henkilöä 80 €
  • Alue 3: 1-4 henkilöä 85 €, 5-8 henkilöä 100 €

Tilaa Messutaksi

    Kuljetuksen suunta*
    Meno AsuntomessuillePaluu AsuntomessuiltaMenopaluu Asuntomessut