Mielenilmaus Mannerheimintiellä

Eduskuntatalon edessä ollaan mahdollisesti järjestämässä mielenilmaus perjantaina 18.2. ja 19.2. Alustavan tiedon mukaan kyseessä on kulkue, joka kulkee Eduskuntatalon edestä.

Julkisuudessa olevan tiedon mukaan kulkue lähtee liikkeelle Mannerheimintiellä perjantaina klo 17 ja lauantaina klo 13.

Toistaiseksi emme ole saaneet tarkempaa ohjeistusta liikennejärjestelyistä mielenilmauksen aikana. Poikkeusreitteihin ja myöhästymisiin kannattaa varautua. Jos mahdollista, suosittelemme nousemaan linja-auton kyytiin Kampista, Kuusitien pysäkiltä tai sen jälkeen. Alla vielä poikkeusreitti, joka yleensä käytössä Mannerheimintiellä.

Päivitys 17.2. klo 14:40

Perjantaina Kamppiin tai Kampista lähtevä liikenne ohjataan alla olevalle poikkeusreitille klo 16:30 alkaen. Autot palaavat takaisin normaalille reitille arvioiden mukaan noin klo 18:30.

Päivitys 18.2. klo 14:30

Lauantaina Kamppiin tai Kampista lähtevä liikenne ohjataan alla olevalle poikkeusreitille klo 12:30 alkaen. Autot palaavat takaisin normaalille reitille heti, kun se on mahdollista.

Perjantai ja lauantaina matkustajien kannattaa seurata Bussi-Livestä autojen liikkumista, jos linja-autot ohjataan poikkeusreitille ilman ennakkovaroitusta tai hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa!