Mobiilisovellukseen uusi maksutapa

Joulukuun alun mobiilisovelluksen päivityksen myötä sovellukseen tuli myös uusi maksutapa PlusID, joka mahdollistaa lippujen ostamisen laskulle tai PlusID tilin kautta lompakon käytön.

Mikä on PlusID?

PlusID Invoicing on digitaallinen lasku ja maksutapa, johon sisältyy vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa. Ostamasi liput kerätään yhteen laskuun ja maksat liput kerralla pois, vaikka ostoja olisi useampia. Lasku toimitetaan valintasi mukaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai WhatsApp-sovelluksella. PlusID maksutavan otat helposti käyttöön mobiilisovelluksessa kohdasta Tili > uusi maksutapa > PlusID. Maksutavan käyttöönotto vaatii PlusID sovellukseen rekisteröitymistä, jonka pääsee tekemään Korsisaaren mobiilisovelluksen  PlusID maksutapa valikon kautta, tai vaihtoehtoisesti PlusID sivuilta.

PlusID arpoo kaikkien vuoden loppuun (31.12.2021) mennssä rekisteröityneiden kesken 3x 50€ käyttörahaa lippujen ostamiseen.

PlusID on Aalto Business Oy:n kehittämä. Sen tarkoitus on luoda helppo tapa hallinnoida henkilökohtaisia tietoja ja digitaalista identiteettiä. Aalto Business lupaa, että tietosi pysyvät turvassa ja omassa hallinnassasi. Käyttäjien välinen asiointi PlusID sovelluksessa on läpinäkyvää ja luotettavaa. Voit muodostaa yhteyksiä sovelluksiin, hallinnoida tietoja ja miten tietoja jaetaan, maksaa ja tehdä ostoksia lompakon tai laskutustilin kautta sekä vastaanottaa bonuksia. Tarkemmin PlusID:stä voit lukea Aalto Businessin sivuilta.

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimellesi Google Playsta tai App Storesta. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Mobiilisovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa. Korsisaari-sovelluksella voit osaa kerta-, sarja– ja kausiliput suoraan älypuhelimeen. Sovelluksessa ostettavat eri lipputuotteet ja hinnat löytyvät sovelluksesta ja Lipputuotteet-osiosta.