Muutoksia joukkoliikenteessä koulupalojen johdosta

 

Lepsämän koulun L-kirjaimen muotoinen puukoulurakennus paloi 26.10.2019. Rakennuksessa ei ole voitu järjestää opetusta. Osa Lepsämän koulun oppilaista käy nyt koulua väistötiloissa Klaukkalan Monikossa.

Tuhoutuneessa rakennuksessa toimi myös yksityinen iltapäiväkerho Huvikumpu ja kerhon tarvikevarasto tuhoutui palossa. Korsisaari on halunnut tukea pieniä koululaisia ja on lahjoittanut 500 euroa Lepsämän koulun iltapäiväkerho Huvikummulle uusien tarvikkeiden hankintaa varten.

 

Muutoksia Lepsämän suunnalla

Linjan 34 aamuvuorot ovat olleet ylikuormittuneita ja koululaiset ovat toisinaan myöhästyneet koulusta. Tilanteen parantamiseksi olemme yhdessä kunnan koulutoimen kanssa sopineet seuraavat muutokset maanantaista 18.11. alkaen.

Linjan 30 aikataulu muuttuu siten, että aamuvuorot lähtevät jo kello 7.25 (aiemmin 7.30) ja kello 8.15 (aiemmin 8.20) ja kyseiset vuorot eivät aja Peltolantien lenkkiä, vaan kääntyvät Selkin kääntöpaikalta takaisin Klaukkalaan. Aamun viimeisen lähdön kello 9.30 aikataulu ja reitti pysyvät ennallaan.

Peltolantien koululaisia palvelee edelleen linja 33.

Lepsämän koululaislinjan uudistettu aikataulu, päivitetty aikataulu löytyy myös joukkoliikenne osiosta.

Linjan 30 normaalireitti, joka ajetaan kello 9.30 lähdöllä.

 

Muutos Harjulan suunnalla

Linjan 39 aikataulu muuttuu. Vaihtoyhteyksien varmistamiseksi aamun ensimmäinen vuoro lähtee jo kello 6.30 (aiemmin 6.35).