Muutoksia lipputuotteisiin 1.2.2020 alkaen

Työsuhdematkalippu

Meille on tullut paljon kyselyitä, miten työsuhdematkalipun ostaminen olisi mahdollista? Nyt voimme iloksenne kertoa, että helmikuun alusta tämä onnistuu. Etu on verotussyistä henkilökohtainen, ja jokaiseen työsuhdematkalippuun rekisteröidään kortinhaltijan henkilökohtaiset tiedot.

Työsuhdematkalipun käyttäjien pitää tilata ensimmäinen matkakortti verkkokaupastamme, ja oston yhteydessä kortille tallennetaan kortinhaltijan tiedot. Voit valita toimitetaanko korttipohja postitse, haetko R-kioskilta tai Kampin Matkahuollosta. Korttipohja on alkuun tyhjä ja vaatii ennen ensimmäistä käyttökertaa latauksen R-kioskilla tai Kampin Matkahuollossa.

1.2.-31.3.2020 tarjoamme kaikille työsuhdematkalipun käyttäjille korttipohjan ilmaiseksi (normaalisti 5€).

Korttia ladataan aina Nurmijärven kunnan alueen R-kioskeilla tai Kampin Matkahuollossa, jossa henkilöllisyys varmistetaan aina oston yhteydessä. Tarkemmat tiedot löytyvät Työsuhdematkalippu -osiosta.

Työsuhdematkalippuna, voi käyttää kaikkia Korsisaaren matkakortille ladattavia lipputuotteita, myös arvoa. Koska etu on henkilökohtainen, ei kanssa matkustajaa voi maksaa sarjalipulla tai arvolla.

Sarjaliput 1.2.2020 alkaen

Aikuisten sarjalippujen hinnat muuttuvat, ja samalla uusien lippujen voimassaoloaika pitenee 90 vuorokaudesta 1 vuoteen. Pidentynyt voimassaoloaika koskee vain 1.2. jälkeen ostettuja sarjalippuja.

  • Nurmijärvi sisäinen ja Hyvinkää, 20 matkaa 65 €
  • Nurmijärvi – Espoo, Vantaa tai Tuusula, 20 matkaa 73 €
  • Nurmijärvi – Helsinki, 20 matkaa 105 €

Kertalippu mobiilista

Mobiililipun hinta nousee 1.2.2020 alkaen 6 euroon (yölipun hinta säilyy ennallaan). Kertalipun rinnalle tulee uusi Nurmijärven sisäinen mobiililippu.

Nurmijärven sisäinen kertalippu 4 € on voimassa kunnan sisäisillä matkoilla kaikenikäisille. Kertalippu on ostettavissa arkisin klo 10-14 tai 18-23:59.