Nuorten sarjalippu mobiiliin

Nuorten sarjalippu on myynnissä Korsisaaren mobiilisovelluksessa 1.6.2021 alkaen. Kesäkuussa julkaistava sarjalippu on voimassa vuoden (1) ostopäivästä ja yksittäinen kertalippu 90 minuuttia. Sarjalippu sisältää 10 matkaa Nurmijärven sisällä, Hyvinkäälle, Tuusulaan, Vantaalle, Espooseen tai Helsinkiin.  Sarjalippu on tarkoitettu 12-18 -vuotiaille ja se maksaa 40 €.

Korsisaaren mobiilisovellus on ladattavissa älypuhelimellesi Google Playsta tai App Storesta. Hae kaupasta Korsisaari-sovellus ja asenna se puhelimeesi. Mobiilisovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa.

Sarjaliput ovat ostettavissa vain rekisteröityneenä käyttäjänä. Rekisteröityneenä voit ostaa lippuja Mobiilimaksulla, Pivolla, MobilePaylla, Apple Paylla ja pankki- tai luottokorteilla. Muilla kuin korttimaksuilla maksaessa hintaan lisätään maksutapalisää 0,20€.

Nuorten sarjalippu nuorten toiveesta

Nuorten sarjalippu on nuorisovaltuuston ideoima ja toivoma. Nuorten tavoitteena oli tuoda markkinoille lipputuote, joka sopisi paremmin satunnaisiin matkustamisiin ja olisi hinnaltaan nuorten maksettavissa. Sarjalippu on kokeilussa Korsisaaren mobiilisovelluksessa vuoden 2022 loppuun, jonka jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen.

”Olemme iloisia päästessämme yhdessä Nurmijärven kunnan kanssa toteuttamaan nuorisovaltuuston hyvin perusteltua esitystä. On hienoa, että nyt voimme tarjota nuorille sopivan hintaisen lipputuotteen myös satunnaisempaan bussilla kulkemiseen. Tervetuloa kyytiimme!”

Ilkka Ojala, sopimusliikennepäällikkö

Nurmijärven nuorisovaltuusto on 13-18 -vuotiaille suunnattu vaikuttamistapa. Nuorisovaltuusto edustaa nuoria ja heidän asioitaan Nurmijärvellä. Valtuuston jäsenet osallistuvat lautakuntatyöskentelyyn, tekevät aloitteita päättäjille, järjestävät nuorten tapahtumia ja tekevät valtakunnallista yhteistyötä muiden nuorisovaltuustojen kanssa. Nuorisovaltuustolla on omat edustajat lautakunnissa ja lisäksi valtuusto kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

Lue lisää nuorisovaltuuston toiminnasta Nurmijärven verkkosivuilta.

Lataa Korsisaaren mobiilisovellus puhelimeesi

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari