Matkahuolto lopettaa Nurmijärvi- ja nuorisolippujen myynnin 2.11.2018

Nurmijärvi- ja nuorisoliput siirtyvät Matkahuollon korteilta Nurmijärven Linja Oy matkakorteille, yhtiö on osa Korsisaari-yhtiöitä. Lippujen myynti Matkahuollon toimipisteissä ja linja-autoissa päättyy 2.11.2018. Matkustusoikeus päättyy  31.12.2018.

Korsisaaren matkakorttien myynti aloitetaan virallisesti 29.10.2018. Tätä ennen toteutamme muutaman kampanjan myynnin, josta tiedotamme myöhemmin. Lippujen hinnat pysyvät ennallaan, uusi matkakortti maksaa 5 euroa. Kortin käyttöikä on huolellisesti säilytettynä vuosia, jolloin korttia ei tarvitse uusia. Vanhojen lippujen rinnalle, tulee myös uusia lipputuotteita.

Keski-Uudenmaan seutulippu, Kelan opiskelijalippu ja Matkahuollon vuosiliput, myydään jatkossakin Matkahuollon korteille.

Mistä Korsisaaren matkakortin voi ostaa ja ladata?

  1. Seuraavilla R-kioskeilla: Klaukkala/Kuonomäentie, Kirkonkylä/Punamullantie, Rajamäki/Kauppakeskus Lähde.
  2. Korsisaaren Nurmijärven varikon asiakaspalvelupisteessä, Alhonniituntie 1, Nurmijärvi. Avoinna arkisin klo 7-15
  3. Korsisaari.fi -sivulla, kortti toimitetaan asiakkaalle kotiin. Joukkoliikenteen tuotteet lisätään verkkokaupan valikoimaan vuoden 2018 aikana.

Kortille ladattu kausi alkaa ensimmäisestä leimauksesta, jolloin kortin ja lipun voi hankkia etukäteen. Korsisaaren matkakorteille voi lisäksi ladata arvoa euron tarkkuudella. Pienin ladattava arvo on 10 € ja suurin 200 €. Arvolla voi maksaa kertalippuja Korsisaaren busseissa. Kortille voi ostaa myös pelkästään arvoa.

Korsisaaren matkakortti ei ole henkilökohtainen, eikä vaadi tunnistamista oston yhteydessä (pl. nuorisolippu). Matkakortit käyvät Korsisaaren autoissa ja alihankkijoiden; M.B. Liikenne ja linjalla 45 Hyvinkään Liikenteen autoissa.

Lue Nurmijärven Linja Oy:n, ELY-keskuksen, Nurmijärven kunnan ja Hyvinkään kaupungin yhteinen tiedote kokonaisuudessaan.