Palautetta kunnalle joukkoliikenneuudistuksesta

Kunta pyytää palautetta joukkoliikenteenuudistuksesta. Kaikki meille tulleet palautteet on toimitettu myös kunnalle ja Uudenmaan ELY-keskukselle ja toimitetaan edelleen.

”Joukkoliikenteen uudet aikataulut julkaistiin 12.11.2018. Uudet aikataulut tulevat voimaan 1.1.2019. Reiteistä kerätään tällä hetkellä palautetta ja palautteen pohjalta voidaan tehdä muutoksia. ”Omalta osaltani teen parhaani, että kuntalaisten tarpeet tulisivat mahdollisimman hyvin huomioiduksi. Lisäksi pyrimme huomioimaan muun muassa rakentuvat yritysalueet ja asuntoalueet”, kertoo vs. tekninen johtaja Juha Oksanen, joka vastaa kunnassa joukkoliikenneasioista.

Palautetta reiteistä toivotaan 28.11.2018 mennessä, jotta se voidaan ottaa huomioon ennen vuoden 2019 alkua. Oksanen kuitenkin muistuttaa, että palautteen antaminen on jatkuva prosessi. Isompia muutoksia tehdään aikataulukausittain, kuten talven aikataulujen vaihtuessa kesäaikatauluiksi, mutta hienosäätöä on mahdollista tehdä myös muina ajankohtina. Yhteistyö kunnan, ELY-keskuksen ja liikennöitsijän välillä on tiivistä ja jatkuvaa. ”Esimerkiksi Laidunalueelta on tullut reilusti palautetta muutosten osalta ja sen myötä tulen käymään päätilaajan eli Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa keskustelua lisäliikenteen tilaamisen mahdollisuuksista. Kunnan joukkoliikennetyöryhmä kokoontuu marraskuun loppupuolella, jolloin saan päättäjien kannan ajankohtaisiin kysymyksiin”, toteaa Oksanen.” www.nurmijarvi.fi

Anna palautetta kunnalle Solmu-verkkoasioinnin kautta

Aikataulut ensi vuodelle löytyy joukkoliikenteen osiosta.