Perhelippu – Mobiiliin uusi lipputuote

Tätä on jo monesti palautteissa toivottu ja saadaan vihdoin tämä toteutettua – perhelippu on julkaistu.

Korsisaaren mobiilisovelluksessa uusi lipputuote – perhelippu. Perhelipulla matkustaa yksi aikuinen ja yksi lapsi (4-11 -vuotias) kaikissa Korsisaaren Nurmijärven joukkoliikenteen vuoroissa (lippu ei ole voimassa yö lähdöillä klo 0:06-04:40). Perhelipussa on oston jälkeen 3 tuntia aikaa aktivoida lippu käyttöön ja lipun voimassaoloaika on 90 minuuttia. Lippuun sisältyy voimassaoloajan puitteissa vaihto Korsisaaren linja-autosta toiseen. Aktiviinen lippu on näytettävä kuljettajalle matkan ja vaihtomatkan alkaessa.

Perhelippu maksaa 10 euroa ja maksutavasta riippuen hintaan lisätään maksutapalisä 0,20 €. Pidä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Lataa sovellus puhelimeesi:

GooglePlay, mobiilisovellus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari

Osta perhelippu ja tervetuloa kyytiin!

Jos sinulla ei ole vielä Korsisaaren mobiilisovellusta? Voit ladata sovelluksen Google Play tai App Store sovelluskaupoista puhelimeesi. Sovellus toimii uusimissa Android- ja iOS-puhelimissa. Korsisaaren mobiilisovelluksessa on myynnissä monipuolisesti erilaisia lipputuotteita ja sovelluksessa on myös luettavissa Nurmijärven joukkoliikenteen ajankohtaiset tiedotteet.

Sovellukseen kannattaa rekisteröityä, jolloin ostettavissa on kaikki mobiilisovelluksessa myynnissä olevat lipputuotteet, myös sarja- ja kausiliput. Kirjautuneena käyttäjänä voit myös käyttää lippuasi, vaikka internet yhteys ei olisikaan käytössä, kunhan olet kirjautunut sovellukseen. Mobiililipuilla voi matkustaa Korsisaari-yhtiöiden ajamassa joukkoliikenteessä. Mikäli matka jatkuu HSL-alueella toiseen liikennevälineeseen, voit käyttää mobiilisovelluksen Duo-lippua. HSL:n matkakorttia tai muuta HSL-lippua. Huomioithan kuitenkin, ettei HSL-lippua ei voi käyttää matkan osamaksuna.