Sähköauton kyytiin

Joko olet päässyt sähköauton kyytiin? Nyt olisi Nurmijärven alueella mahdollisuus.  Korsisaarella on toukokuun ajan koeajossa täyssähköauto, Volkswagenin ID.4.

Oletko kiinnostunut testaamaan, millaista on matkustaa täyssähköauton kyydissä? Jos olet, voit tilata kuljetuksen matkapalvelukeskuksestamme soittamalla 09 274 6900 tai sähköpostilla kuljetukset@korsisaari.fi. Muistathan mainita, että sinua kiinnostaa nimenomaan sähköauto. Jos mietityttää, onko sähköautotaksilla matkustaminen kalliimpaa kuin muilla takseilla? Niin voimme kertoa, että matkustajalle ei hinnassa ole eroa.

Sähköauton tekniikka mahdollistaa mukavan ajamisen ja matkan sekä kuljettajalle, että erityisesti matkustajille. Matkustamo ja tavaratilat ovat yllättävän suuret, jolloin kyytiin mahtuu useammankin matkustajan matkatavarat. Auton hiljainen käynti mahdollistaa rentoutumisen kuljetuksen aikana. Lasikatto antaa valoisuutta lisäten osaltaan viihtyisyyttä ja turvallisuutta liikenteessä.

Häiritsevänä tekijänä näin tottuneelle ja vannoutuneelle isojen polttomoottoreiden ystävälle on se miellyttävä hiljaisuus Volkswagen ID.4 ajaessa.

Liikenne-esimiehen kommentti

Ihan mukava ajaa ja hiljainen. Mikä sen suurempi city maasturi fani en ole henkilökohtaisesti koskaan ollut, mutta eipä ole niissä nyt kritisoitavaakaan.

Yksikönpäällikön kommentti

Volkswagenin ID.4 on palkittu Vuoden Autona 2021. Auto on valmistettu CO2-vapaana, eikä autosta synny paikallispäästöjä. Volkswagenin ID.4:lla ajetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Kestävä kehitys on huomioitu myös muutenkin auton teossa. Kun normaalisti polttomoottoreiden tuottamaa hukkalämpöä käytetään auton sisäilman lämmittämiseen, ei tämä ole Volkswagenissa mahdollista, koska hukkalämpöä ei synny. Sen sijaan autoon on kehitetty lämpöpumppu, joka lämmittää autoa luonnollisella ja ilmastoneutraalilla R744-kylmäaineella.

Tervetuloa sähköauton kyytiin!

Matkapalvelukeskus palvelee arkisin klo 7-17 puhelimitse 09 274 6900 tai sähköpostitse kuljetukset@korsisaari.fi. Suosittelemme ennakkoon tilaamista saatavuuden varmistamiseksi.

Keräämme toukokuun aikana sähköautotaksin kyydissä olleilta palautetta.