Sovelluksessa lipun osto toiselle

Oletko tietoinen, että Korsisaaren sovelluksessa on mahdollista lipun osto toiselle? Jos molemmilla käyttäjillä on luotu tili sovellukseen, voit ostaa lipun toisen puolesta ja lähettää sen eteenpäin.

Duo-lippua luukunottamatta voit ostaa minkä tahansa sovelluksessa myynnissä olevan lipun toiselle käyttäjälle. Ohessa ohjeistus kohta kohdalta ja löydät sivun lopusta myös ohjevideon.

Miten lipun osto toiselle tapahtuu?

  1. Valitse sovelluksen kaupasta ostettava lippu
  2. Lipun tietojen jälkeen ennen maksutapaa. Löydät ´Käytä´-kohdan, jossa on oletuksena ´Tällä tilillä´. Vaihtamalla tämän ´Toisella tilillä (jakolinkki)´ -kohdaksi. Sovellus luo sinulle jaettavan lipputuotteen.
  3. Seuraavaksi valitset, millä maksutavalla haluat lipun maksaa. Käytössäsi on kaikki normaalit maksutavat.
  4. Hyväksy ostoksesi joko PIN-koodillasi tai puhelimesi biometrisellä tunnisteella.
  5. Onnistuneen oston jälkeen sovellukseen ilmestyy jakolinkki, jonka jakoaika on rajoitettu. Jos linkkiä ei jakoaikana jaeta ja oteta käyttöön, peruuntuu osto kokonaisuudessaan.
  6. Voit lähettää lipun edelleen joko painamalla ´Lähetä jakolinkki´ -jonka jälkeen sovellus tarjoaa eri lähetystapoja riippuen puhelimesi mallista ja puhelimeesi ladatuista sovelluksista.
  7. Jaetun lipun voi myös ottaa käyttöön näytössä näkyvällä lippukoodilla, mutta suosittelemme jakolinkin lähettämistä eteenpäin.
  8. Vastaanottaja saa lipun käyttöönsä, kun painaa viestissä tullutta linkkiä. Linkki johtaa suoraan Korsisaaren sovellukseen ja hakee `Lippukoodi`-kohtaan automaattisesti oikean koodin.
  9. Tämän jälkeen painamalla `Käytä lippukoodi` -sovellus hakee lipun puhelimeen valmiiksi.
  10. Ladattu lippu toimii tämän jälkeen, kuin mikä tahansa sovelluksen lippu. Jos lipussa on aktivointiaika, tulee aktivoida käyttöön ennen linja-autoon nousua ja näyttää kuljettajalle.

Jos sinulla ei ole vielä Korsisaaren sovellusta puhelimessasi?

Saat sovelluksen ladattua Google Play tai AppStore -sovelluskaupoista. Sovellus löytyy kaupoista Korsisaari -hakusanalla. Voit käyttää sovellusta rajatusti ilman rekisteröitymistä, mutta osa lipuista ja jaettujen lippujen ostaminen vaatii rekisteröitymisen sovellukseen.

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari

Nyt kannattaa ladata sovellus valmiiksi puhelimeen ja tilata joukkoliikenteen uutiskirje valmiiksi, koska kevään aikana saattaa olla jotain etuja tiedossa.