Syksyn aikataulut julkaistu

Syksyn aikataulut on julkaistu. Aikataulut ovat voimassa 11.8.2022-8.1.2023. Matkahuollon reittioppaaseen ja aikatauluhakuun aikataulut päivittyvät heinä- elokuun vaihteessa.

Miten Nurmijärven joukkoliikenne toimii?

Kun etsit itsellesi sopivia reittiyhteyksiä, kannattaa käyttää Matkahuollon reittiopasta. Reittiopas kertoo antamiesi lähtö- ja saapumispaikan perusteella sinulle sopivimmat yhteydet. Voit itse määrittää, koska haluat lähteä ja näytetäänkö yhteydet lähtöajan vai saapumisajan mukaan.

Voit myös katsoa oman lähipysäkkisi ohi ajavien vuorojen reittejä meidän reittikartoista ja aikataulukoosteista löytyy välipysäkkien mukaan aikatauluja.

Koska linja-autoliikenne on suuresti riippuvainen muun liikenteen sujumisesta. On lähes mahdotonta antaa päiväkohtaisestitarkkoja ohitusaikoja. Tämän vuoksi meiltä löytyy Bussi-Live, jossa näet autojen liikkumisen reaaliaikaisesti. Pystyt seuraamaan auton kulkua ja saapumaan oikeaan aikaan pysäkille odottamaan.

Matkaliput voit kätevästi ostaa Korsisaaren sovelluksesta, jossa löydät kertalippujen lisäksi myös kausi- tai sarjaliput. Verkkokaupasta saat tilattua matkakortin, jos fyysinen kortti on mieluummin sinun valintasi. Kortille voi ladata aina lisää samaa lipputuotetta verkkokauppamme kautta.

Lisäksi, jos liikut säännöllisesti Nurmijärven joukkoliikenteellä? Kannattaa tilata joukkoliikenteen uutiskirje. Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista ajankohtaisista asioista joukkoliikenteessä.

Syksyn aikataulut 11.8.2022-8.1.2023