Syysloma ja uudistuneet reittikartat

Olemme uudistaneet reittikartat ja Nurmijärven kunnan koululaiset viettävät syyslomaa ensi viikon, joten osa joukkoliikenteen vuoroista on tauolla.

Syysloma

Nurmijärven kunnan koululaiset aloittavat tänään syysloman. Syysloman ajan 18.-24.10.2021 myös koululaisia palvelevat joukkoliikenne vuoromme lomailevat viikon ajan. Vuorot palaavat taas liikenteeseen maanantaina 25.10.2021 matkustajia kuljettamaan.

Lomailevat vuorot on piilotettu Matkahuollon reittioppaasta ja aikatauluhausta. Joten voit helposti suunnitella ensi viikon kulkemisesi näiden avulla.

Korsisaaren reittikartat

Olemme uudistaneet reittikartat. Kartat ovat luokiteltuna pienempiin aluekokonaisuuksiin, jotta yksittäisen linjat olisi helpompi hahmottaa.

Valitsemalla kartalta haluamasi linjan, karttaan piirtyy kyseisen linjan reitti.

Kartan hakutoiminnolla voit etsiä osoitteita tai pysäkkejä, jolloin näet kulkeeko linja hakemasi pysäkin kautta.

Tai suurentamalla kartan, kartalle ilmestyvät myös linja-autopysäkit. Haluamaasi pysäkkiä klikkaamalla saat tietoosi kyseisen pysäkin nimen, jolla voit sitten hakea linja-auto vuoroja Matkahuollon reittioppaasta. Matkahuollon reittioppaan haussa, voit myös käyttää lähtöosoitetta.

Reiteille on myös merkittynä linja-autoasemat, joiden kautta vuoro ajaa. Valitsemalla linja-autoasema, reittikartta kertoo, miltä laitureilta kyseinen vuoro lähtee ja mihin suuntaan.

Reittikartat on päivitetty Joukkoliikenteen-osioomme, joten käy tutustumassa reitteihin.

Jos silmiin osuu jotain kummallisuuksia reittikartoissa, niin laittakaa ihmeessä palautetta meille päin. Päästään korjaamaan virheelliset tiedot pois, tai selventämään tarpeen vaatiessa.

Jos on tiedossa lomamatkalle lähtö?

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää taksitarjouksemme ja tilata kiinteähintainen kuljetus lentokentälle. Käy lukemassa tarkemmat tiedot taksitarjouksestamme.

Mukavaa lokakuuta kaikille ja toivottavasti syyssäät suosisivat lomalaisia!