Syysloman taksitarjous kannattaa hyödyntää nyt!

Syysloman taksitarjous – Oletko lähdössä viettämään syyslomaa ja mietit, millä kulkea lentokentälle? Tilaamalla Korsisaarelta luotettavan taksin ennakkoon, varmistat kyydin silloin, kun sinulle sopii. Voit maksaa kuljetuksen ennakkoon verkkokauppamme kautta, jolloin reissupäivänä ei kulu suotta aikaa maksamiseen. Mietityttääkö matkustamisen turvallisuus takseissamme? Meillä on jokaiseen autoon asennettu pleksit, jolla varmistamme turvallisuuden sekä matkustajalle, että kuljettajalle. Automme ovat pääasiallisesti tilatakseja, jolloin yhteen autoon mahtuu kuljettajan lisäksi jopa 8 matkustajaa. Onko teillä lähdössä paljon matkatavaroita mukaan? Kannattaa lomakkeessa kertoa ja eritellä, jotta voimme varmistaa auton tavaratilan riittävyyden.

Hyödynnä syysloman taksitarjous. Nyt luotettavasti kiinteään hintaan Korsisaaren taksilla lentokentälle!

Kiinteät syyslomatarjoushinnat Nurmijärveltä ja Helsingin keskustasta:

Matkustusväli1-4
henkilöä
5-8
henkilöä
Helsingin keskusta - Helsinki-Vantaan lentokenttä41 €51€
Klaukkala – Helsinki-Vantaan lentokenttä38 € 48 €
Nurmijärven kirkonkylä – Helsinki-Vantaan lentokenttä53 € 67 €
Rajamäki – Helsinki-Vantaan lentokenttä62 € 82 €

Soita ja tilaa matkapalvelustamme puh 09 274 6900 ma–pe klo 7–17 tai alla olevalla tilauslomakkeella. Käsittelemme lomakkeita ma-pe klo 7-16. Lomaketilauksesta lähetämme tilausvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty. Toivomme saavamme tilaukset lähtöä edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä.

Tilaa samalla myös paluukuljetus. Paluussa hinta sisältää 15 min odotuksen sovitusta noutoajasta. Lisäodotuksesta veloitetaan erikseen. 

  • Muut lähtöpaikat Nurmijärvellä tai Helsingissä soita ja varmista hinta.

Syyslomatarjoushinnat ovat voimassa perjantaista 15.10. – sunnuntaihin 24.10.2021. Hinnat sisältävät alv:n ja ovat voimassa yhdellä autolla yhdestä osoitteesta. Lisäosoitteista veloitetaan erikseen.

ämä tarjous on tarkoitettu kaikille, jotka aikovat lähteä lentokoneella syysloman viettoon. Varmista lomalle huoleton aloitus ja paluu takaisin kotiin.

Tee tilaus pian. Tarjoushintaisia taksikuljetuksia on saatavilla rajoitetusti.

    Maksatko kuljetuksen?*