Talviloma 2021

Nurmijärven koululaisten talviloma 2021 on viikolla 8 (22.- 28.2.). Talviloman myötä myös koululaisia palvelevat joukkoliikenteen linjat lomailevat viikon 8.

Linjalla 38 Serenaan laskettelemaan

Jos suunnitelmissa on laskettelu päivä Serenan rinteissä. Niin linja 38 ajaa tarvittaessa Serenalle. Miten tämä sitten tapahtuu, jos olet menossa Serenaan? Kerro tämä kuljettajalle, kun nouset bussiin. Bussi kiertää Serenan kautta. Paluukyydin voit tilata kuljettajalta samassa yhteydessä, kun kerrot oletko palaamassa 15:40 tai 16:30 vuorolla. Tällöin kuljettaja osaa tarvittaessa kiertää Serenan kautta myös paluumatkalla.

Talviloma pohjoiseen?

Jos olette lähdössä talvilomalle lentäen, niin vielä on mahdollisuus hyödyntää taksitarjous ja tilata ennakkoon kiinteähintainen taksi suoraan lentokentälle Nurmijärven kunnasta ja takaisin loman jälkeen kotiin. Taksin voit valintasi mukaan maksaa, joko ennakkoon verkkokaupan kautta tai autossa kuljetuksen yhteydessä. Taksin saat kätevästi tilattua lomakkeella juuri silloin kun sinulle sopii.

Matkahuollon aikatauluhaku

Matkahuollon aikatauluhaku on saanut rinnalleen Matkahuollon reittioppaan. Matkahuollon reittiopas toimii samalla tavalla kuin HSL reittiopas. Hakuun syötetään lähtöosoite ja määränpää. Reittiopas näyttää pääsääntöisesti 3 seuraavaa vuoroa. Voit valita mille päivälle ja kellonajalle vuorot näytetään ja käytetäänkö kellonaikana lähtö- vai saapumisaikaa.

Joukkoliikenteen osiossa Matkahuollon aikatauluhaku nappi, ohjaa jatkossa suoraan reittioppaaseen. Mutta vanha aikatauluhaku on edelleen myös käytössä ja aikataulut päivittyvät saman aineiston kautta molempiin järjestelmiin.

Muutoksia joukkoliikenteeseen 1.3.

  • Linja 45 ei jatkossa käy Linjalassa vaan pysähtyy Uudenmaankadun pysäkeillä
  • Linjan 57 Klaukkalasta-Rajamäkeen klo 12:10 lähtöaika muuttuu 12:15
  • Viikonlopun linjan 457 Vuorenhaltijantien väliaikoihin on tehty tarkennuksia

Mukavia talviloma hiihtosäitä kaikille!