Uusi ominaisuus Korsisaaren mobiilisovelluksessa

Korsisaaren mobiilisovellukseen on saatu uusi ominaisuus, ilmoitukset. Saat jatkossa oman valintasi mukaan ilmoitukset puhelimesi lukitusnäytölle, kun mobiilisovellukseen tulee uusi tiedote.

Viimeisimmän sovelluspäivityksen jälkeen sovellus pyytää lupaa ilmoituksien näyttämiseksi, voit myös jälkikäteen muuttaa valintaa koska tahansa. Näet tekemäsi valinnan Tili -välilehdeltä ja sieltä osiosta asetukset ja käyttäjävalinnat. Saat oman mieltymyksesi mukaan vaihdettua, vaikka päivittäin ilmoituksien näkyvyyttä.

Onko sinulla jo Korsisaaren mobiilisovellus käytössä?

Korsisaaren mobiilisovelluksesta saat ostettua kertaliput, Duo-liput (kertalippu Korsisaaren autoihin ja HSL-vyöhykelippu yhdellä ostolla), sarjaliput lapsille, nuorille ja aikuisille sekä nuorten ja aikuisten kausiliput. Kaikki yleisimmät lipputuotteet yhdestä sovelluksesta. Lisäksi löydät sovelluksesta Liikenne -välilehdeltä joukkoliikenteen tiedotteet ja muutokset.

Sovellus on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupoista älypuhelimeesi.

Lataa Korsisaaren mobiilisovellus

Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari
Appstore, Mobiilisovellus, lataus, Korsisaari

Ja kuten aiemminkin. Joukkoliikenteen ajankohtaisista tiedotteista lähetetään tieto myös uutiskirjeen tilaajille, jos et tietoa halua sovelluksen kautta saada.