Verkkosivujen uudistus

Korsisaaren verkkosivujen uudistus on valmistunut. Olemme kokonaan poistaneet sivuilta erillisen Aikataulut-välilehden, ja jatkossa kaikki yleiset Nurmijärven joukkoliikenteen asiat löytyvät helposti suoraan Joukkoliikenne-osion etusivulta. Aikataulutiedot, Bussi Live, Korsisaaren matkakortin lataus ja reittikartat löytyvät entistä helpommin.

Joukkoliikenteen osiosta löydät tietoa myös lipputuotteista, Korsisaari-mobiilisovelluksesta, Korsisaaren matkakortista sekä työsuhdematkalipusta.

Joukkoliikenne-osiosta löytyy ohjeita matkustajille muun muassa linja-auton pysäyttämisestä, ohitusajoista, jatkoyhteyksistä, löytötavaroista, matkatavaroista ja lähtölaitureista.

Joukkoliikenteen verkkokaupasta voit ostaa matkakortin, ladata matkakorttiasi ja ostaa matkakortillesi kotelon.

Taksit saivat oman erillisen osion. Uusilta taksisivuilta löydät yhteystiedot, jos tarvitset taksin tai haluat tehdä ennakkotilauksen. Sivuilla on esitelty myös taksipalveluitamme: Pääkaupunkiseutu, Keski-Uusimaa ja Länsi-Uusimaa. Löydät tietoa myös erityisen hygieenisestä Hygieiataksistamme. Jos sinua tai yritystäsi tai yhteisöäsi kiinnostaa sopimusasiakkuus, voit lukea sopimusasiakkuudesta tilausajojen alta.

Onko verkkosivujen uudistus onnistunut?