Elämysmatkat

– edulliset kaupunkilomat Suomessa

Oletko tiennyt, että Suomesta löytyy monta elämyksen arvoista kohdetta kaiken ikäisille? Korsisaaren kyydissä pääset elämysmatkalle edullisesti. Olemme pyrkineet miettimään matkoja, kohteita ja elämyksiä, joissa pääset tutustumaan Suomen monipuoliseen kulttuurihistoriaan.  Teemme matkoja nähtävyyksiin, museoihin, teattereihin, musikaaleihin ja sesonkitapahtumiin. Suurimpaan osaan paketeistamme kuuluu myös ruokailut matkan aikana. Voit lähteä matkalle yksin, kaksin tai vaikka isomman ryhmän kanssa. Ryhmille olemme miettineet valmiita kokonaisuuksia, jotka eivät ole sidottuina tiettyyn päivään.

Lähde kanssamme viettämään huoleton päivä, sinun ei tarvitse miettiä aikatauluja ja ajoreittejä, vaan voit keskittyä nauttimaan maisemista ja elämyksistä.

Toivomme, että löydät sinulle tai ryhmällesi sopivan ratkaisun. Jos valmiista tarjonnasta ei sopivaa ratkaisua löydy, niin ota meidän myyntiin yhteyttä ja rakennetaan teille, teidän oma elämysmatka!

Järjestämme myös lähialueiden tapahtumiin kuljetuksia ja näistä tiedotamme aina sosiaalisen median kanavissa, joita kannattaa myös seurata.

Myyntipalvelu

(09) 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

Suomen Kädentaidot - messut

17.11.2018

Helsinki, Hyvinkää, Klaukkala, Nurmijärvi, Rajamäki

Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma kerää yhteen koko laajan käsityöalan. Inspiraatiota ja piristystä marraskuun keskelle. Tampereen messut kokevat tänä vuonna uudistuksen, jossa keskitytään puhtaasti vain Kädentaitoihin. Messuille myös rakennetaan useampia ravintolatiloja ja levähdysalueita, joissa pystyy jalkoja lepuuttamaan.

Lähde mukaan katsomaan vetovoimaisia näytöksiä, kiinnostavia näyttelyitä, tutustumaan Taitokatuun ja erilaisiin työpajoihin. Lue lisää >

Menneen ajan joulumarkkinat

15.12.2018

Helsinki, Klaukkala, Nurmijärvi, Rajamäki

Tänä vuonna Korsisaaren perinteinen pikkujoulumatka suuntautuu Lohjalle Menneen ajan joulumarkkinoille. Markkinoiden tunnelma on aina ollut lämminhenkinen, kiireetön, siellä voi aistia nuotion lämpöä, jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Pääset kokemaan ja näkemään menneitten aikojen työtapoja ja juhlaruokien valmistusta. Kojuissa on myynnissä käsitöitä, puuesineitä, keramiikkaa, lahjatavaroita, joulukoristeita, kynttilöitä, maatilojen tuotteita, jouluherkkuja ja leivonnaisia. Markkinoilla on myös luvassa musiikkiesityksiä ja myös parhaat kojut palkitaan. Lue lisää >

Hyrsylän Mutka

30.03.2019

Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Helsinki

Suuntaamme ensimmäisenä Karjalalaiseen hirsilinnaan, Hyrsylän Mutkaan kuuntelemaan tarinoita Aira Samulinin elämästä. Saamme myös nauttia pullakahvit ihastuttavista ruusukupeista. Vanhasta Langin talosta, vuodelta 1860, löytyy Lotta- Marski- sotamuseo, koululuokka opetustauluineen, antiikkinalleja, lelujunia ja -autoja lisäksi näytteillä on Airan ja Ekun ”Elämäntyö” julistenäyttely. Pääsemme myös tutustumaan Airan vanhuuden kotiin, piha-aittoihin ja jokainen saa mukaansa lahjakassit. Hyrsylän Mutkasta jatkamme Lue lisää >

Käsityötarvikkeiden ostosmatka Tallinnaan

06.04.2019

Rajamäki, Nurmijärvi, Klaukkala, Helsinki

Lähde kanssamme käsityötarvikkeiden ostosmatkalle Tallinnaan. Lähdemme aamulla Eckerö Linen M/s Finlandialla kohti Tallinnaa. Laivalla nautimme buffetaamiaisen. Tallinnassa suuntaamme aluksi kohti kangas- ja lankakauppa Karnaluksia. Karnaluksiin ostosaikaa on varattu noin 2,5 tuntia. Samalla voi myös vierailla samassa rakennuksessa olevassa kangaskauppa Abakhan Fabricsissa. Ostoshetken jälkeen pääsemme vierailemaan yhdessä Tallinnan suosituimmassa nähtävyydessä Teletornissa. Teletorni kohoaa 314 metriin korkeuteen ja ylhäältä on upeat maisemat Tallinnan ylle ja merelle. Televisiotornin vierailun jälkeen on vielä mahdollisuus viettää vapaata aikaa Tallinnan keskustassa, ennen Satamaan ja kotimatkalle lähtöä. Satamasta ajamme samaa reittiä takaisinpäin kuin tullessa.

Lue lisää >