Helsinki – Rockfest

08.06.2023 — 10.06.2023

Helsinki

Suora bussikuljetus Rockfestiin Hyvinkään lentokentälle Helsingistä

 

Osta suorakuljetus Helsinki – Rockfest Hyvinkään lentokentälle. Helpoin tapa päästä Rockfesteille ilman stressiä ja omasta autosta huolehtimista? Rockfest on aitoutta, itsevarmuutta ja tietenkin rohkeaa, seksikästä rockia tihkuva musiikin ilotulitus, joka pääsee valloilleen Hyvinkään lentokentällä taas kesäkuussa 2023. Kuljetukset ovat perillä porttien aukeamiseen mennessä. Kotimatkalle lähdetään noin 30 minuuttia viimeisen esiintyjän jälkeen. Tarkemmat kuljetusaikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Saat ostostasi vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistus toimii matkalippunasi. Lisäksi lähetämme sähköpostitse tarkempia tietoja kuljetuksiin liittyen lähempänä tapahtumaa. Lähde kanssamme kokemaan kuuman kesän aitoa rockia kaikilla aisteilla!

 

Kuljetusten hinnat Helsingistä:

  • Torstai 8.6. meno-paluu 36,00 € (aiempi 30 €)
    • extrakuljetus torstaille 8.6. paluu Helsingistä – Espooseen 8,40 € (aiempi 7 €)
  • Perjantai 9.6. meno-paluu 36,00 € (aiempi 30 €)
  • Lauantai 10.6. meno-paluu 42,00 € (aiempi 35 €)

 

Kuljetushinnasto päivittyy, ja edellä näkyvät hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kannattaa siis toimia nyt, jos haluat kuljetukset edullisesti! Lippujen myynti päättyy verkkokaupassa viimeistään kuljetusta edeltävänä arkipäivänä. Mahdollisesti jäljelle jääneet kuljetusliput myydään mobiilisovelluksessamme.

 

Helsinki – Rockfest -reittiaikataulu:

Olethan ajoissa paikalla odottamassa bussin lähtöä, ettet jää kyydistä. Linja-autot lähtevät viimeistään aikataulussa mainittuun kellonaikaan, eivätkä jää odottamaan mahdollisia myöhästyjiä. Jos sinulla on tarve nousta kyytiin joltain muulta reitin varrelta olevalta pysäkiltä, olethan meihin yhteydessä ennen lipun ostoa. Annamme sinulle ohjeet kuljetuksen ostoon, jotta riittävät tiedot tarkentuvat myös ostokselle. Jos tulet kyytiin matkan varrelta pysäkiltä, huomioithan, että ohitusajat pysäkeille ovat arvioita. Ole siis ajoissa paikalla! Tarkemmat kuljetusaikataulut julkaistaan myöhemmin.

Torstai-iltana on mahdollista jatkaa lisäkuljetuksella Helsingistä Espooseen reittiä Tapiola – Leppävaara – Espoon keskus. Ostathan tällöin myös Espoon kuljetuksen, torstain meno-paluu kuljetuksen lisäksi.

 

Reitti:

Kiasman tilausajopysäkki – Mannerheimintie – Helsinki-Tampere moottoritie (E12) – Hyvinkään lentokenttä

 

Helsinki – Rockfest -kuljetusaikataulu:

  torstai 8.6. perjantai 9.6. lauantai 10.6.
Kiasma tilausajopysäkki 14:30 13:30 13:30
Rockfest – Hyvinkään lentokenttä n. 15:30 n. 14:30 n. 14:30
Paluulähtö Rockfesteilta 01:45 01:55 01:55

Puuttuuko sinulta vielä festariliput Rockfestiin?

Ei hätää! Saat ostettua myös festariliput kauttamme. Liput toimitetaan tilauksessa ilmoittamaasi sähköpostiin jälkikäteen. Liput toimittaa Nelonen Media Live. Muista myös festarikuljetus, sillä edellä esitetyt hinnat ovat voimassa toistaiseksi!

 

Jäikö vielä kysyttävää?

Rockfestin omilta sivuilta löydät tarkempaa tietoa esiintyjistä ja aikatauluista, Rockfest-merchandise-verkkokaupan, festareihin liittyviä ohjeita sekä paljon muuta tärkeää tietoa. Jos sinulla heräsi kysyttävää kuljetuksista, olethan yhteydessä myyntiimme, autamme mielellämme.

Korsisaari-yhtiöt on Rockfestin virallinen yhteistyökumppani. Teemme aikataulujen osalta suoraan yhteistyötä tapahtumajärjestäjän kanssa, ja olemme saaneet yksinoikeudella pysäköintiluvan festarialueelle. Nyt kannattaa siis varmistaa kuljetus suoraan sisäänkäynnin läheisyyteen ja säästää askeleet festaripäiville lavoilta toiselle liikkumista varten.

Tutustu myös

Turku – Salo – Lohja – Rockfest

08.06.2023 — 10.06.2023

Turku, Salo, Lohja

Kouvola – Lahti – Mäntsälä – Rockfest

08.06.2023 — 10.06.2023

Kouvola, Lahti, Mäntsälä

Iskelmä Himos

29.06.2023 — 01.07.2023

Helsinki, Hämeenlinna, Tampere