Korsisaaren lahjakortti

Korsisaaren lahjakortti on erinomainen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Voit lunastaa elämysmatkan, joukkoliikenteen kausikortin, maksaa tilausajon tai taksikuljetuksen, kun maksat kuljetuksen ennakkoon verkkokaupan kautta. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen kirjoittamasi viestin kanssa. Saat itse päättää, keille se toimitetaan. Eli sama lahjakortti voidaan toimittaa useammallekin, kun vain ilmoitat kaikkien vastaanottajien sähköpostiosoitteet.

Lahjakortti on ihana lahja idea, vaikka isovanhemmille, annat mummulle ja papalle vapauden päästä valitsemaan itseään kiinnostava matkakohde. Korsisaaren elämysmatkat on suunniteltu päivän mittaisiksi ja matkaan sisältyy aina kuljetusten lisäksi ruoat, joten varmasti isovanhemmat nauttivat päivästä ja osaavat arvostaa antamaasi lahjaa.

Vai ovatko vanhempasi, ystäväsi tai puolisosi oman ajan tarpeessa tai haluatko tarjota ystävällesi yhteistä laatuaikaa. Mitäpä jos sinä ostaisit lahjakortin ja toiset saavat valita mihin se käytetään. Elämysmatkamme ovat saaneet aina hurjan hyvää palautetta ja asiakkaat lähtevät mielellään uudestaan mukaan matkalle, kun kerran ovat mukaan päässeet. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan, jos vielä et ole ollut mukana.

Lahjakortilla ei ainakaan toistaiseksi voi ostaa lisää kautta Korsisaaren matkakortille, eikä korttia voi hyödyntää Korsisaaren mobiilisovelluksessa maksamiseen. Jos haluat käyttää lahjakorttisi tilausajon tai taksikuljetuksen maksamiseen ennakkoon, olethan yhteydessä myyntiimme. Hoidetaan asia yhdessä kuntoon. Myynnille voit laittaa viestiä sähköpostilla myynti@korsisaari.fi tai soittamalla 09 8789 9050

 

Katso kaikki myynnissä olevat elämysmatkat, joihin voit lahjakortin käyttää

Elämysmatkat

 

Tai joukkoliikenteen tuotteet

Joukkoliikenteen verkkokauppa

 

 

Tutustu myös

Travel card case