Korsisaaren lahjakortti

Korsisaaren lahjakortti on erinomainen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Voit lunastaa tapahtumakuljetuksen, joukkoliikenteen kausikortin, maksaa tilausajon tai taksikuljetuksen, kun maksat kuljetuksen ennakkoon verkkokaupan kautta. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen kirjoittamasi viestin kanssa. Saat itse päättää, keille se toimitetaan. Eli sama lahjakortti voidaan toimittaa useammallekin, kun vain ilmoitat kaikkien vastaanottajien sähköpostiosoitteet.

Ovatko vanhempasi, ystäväsi tai puolisosi oman ajan tarpeessa tai haluatko tarjota ystävällesi yhteistä laatuaikaa. Mitäpä jos sinä ostaisit lahjakortin ja toiset saavat valita mihin se käytetään. Tapahtumakuljetukset ovat saaneet aina hurjan hyvää palautetta ja asiakkaat lähtevät mielellään uudestaan mukaan matkalle, kun kerran ovat mukaan päässeet. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan, jos vielä et ole ollut mukana.

Lahjakortilla ei ainakaan toistaiseksi voi ostaa lisää kautta Korsisaaren matkakortille, eikä korttia voi hyödyntää Korsisaaren mobiilisovelluksessa maksamiseen. Jos haluat käyttää lahjakorttisi tilausajon tai taksikuljetuksen maksamiseen ennakkoon, olethan yhteydessä myyntiimme. Hoidetaan asia yhdessä kuntoon. Myynnille voit laittaa viestiä sähköpostilla myynti@korsisaari.fi tai soittamalla 09 8789 9050

 

Katso kaikki myynnissä olevat tapahtumakuljetukset, joihin voit lahjakortin käyttää

tapahtumakuljetukset

 

Tai joukkoliikenteen tuotteet

Joukkoliikenteen verkkokauppa

 

 

Tutustu myös

Travel card case