Ryhmämatkat

– edulliset kaupunkilomat Suomessa ryhmille

Ryhmämatkat on suunniteltu valmiiksi elämysmatkakokonaisuuksiksi ja voitte itse valita teille sopivan retkipäivän. Meillä on monien vuosien kokemus retkien järjestämisestä, ja ryhmämatkat saavat aina paljon positiivista palautetta. Asiakkaiden meille antama yleisarvosana ryhmämatkoista on 4,8/5, joten voimme luvata teidänkin olevan tyytyväisiä. Kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja osaavia.

Suunnitteluanne helpottamaan olemme laatineet alustavan aikataulun jokaiselle ryhmämatkalle. Tarjoamme mielellämme avaimet käteen -paketin, jolloin tehtäväksenne jää vain nauttia seurasta ja elämyksistä.

Matka-aika on laskettu siten, että lähtö tapahtuu Keski-Uudeltamaalta tai pääkaupunkiseudulta. Myös muualta voidaan matkaan lähteä, mutta tällä voi olla vaikutuksia lopulliseen hintaan ja aikatauluun.

Matkan hintaan sisältyy:

  • osaavan henkilökunnan ammattitaidon, reittisuunnittelu, aikataulutus
  • säännöllisesti huollettu ja siisti bussi
  • ammattitaitoisen, luotettavan kuljettaja
  • sisäänpääsymaksut, opastukset ja ruokailut/kahvit retken aikana

Jos ryhmälläsi on mielessä jotain muuta, ota meihin yhteyttä. Rakennamme juuri teille sopivan ryhmämatkan ja hoidamme kaikki käytännön järjestelyt. Sivuiltamme löydät myös jo varattujen ryhmämatkojen peruutusehdot. Pääset itse matkanjohtajana helpommalla, kun me hoidamme varaukset ja järjestelyt puolestasi valmiiksi.

Onko teillä haasteita saada riittävän suuri ryhmä kokoon? Voitte myös osallistua pienemmän ryhmän kanssa meidän elämysmatkoille. Jolloin pääsette kuitenkin yhdessä nauttimaan päivästä ja samalla tutustumaan mahdollisesti uusiin ihmisiin, kohteisiin ja maisemiin.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ensimmäisten arvokasta tietoa tilausajoista ja ryhmämatkoista.

Ryhmämatkat – myynti

(09) 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Matka maan alle

– Tytyrin elämyskaivos, Ciderberg, Lohjan museo.
Hissimatka maan alle, aamukahvit Tytyri-salissa, opastettu kaivoskierros. Lounas Alitalon maatilalla Ciderbergissä ja ostosmahdollisuus tilan myymälästä. Opastettu kierros entisessä pappilassa toimivassa Lohjan museossa.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 94 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 82 €/henkilö
Vähintään 45 henkilöä, 74 €/henkilö Lue lisää >

Kotkan parhaat

– Vellamo, Sapokka, Langinkoski
Kotkan parhaat -elämysmatka alkaa Merikeskus Vellamon kierroksella: Suomen merimuseo ja Kymenlaakson museo. Lounas Ravintola Keisarinsatamassa. Opastettu kaupunkikierros Kotkassa. Kierros Sapokan vesipuistossa, joka on Kotkansaarella sijaitseva puisto. Rooliopastus Langinkosken keisarillisessa kalastusmajassa. Iltapäiväkahvit Langinkosken kesäkahvilassa.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 98 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 82 €/henkilö
Vähintään 45 henkilöä, 72 €/henkilö Lue lisää >

Sairaalasaari Seili

– Naantali, Seili, Nauvo
Opastettu kävelykierros Naantalissa ja aamupäiväkahvit, lauttamatka Hanka-Seili. Seilissä opastettu kävelykierros ja lounas. 1600-luvulta 1900-luvun alkuun Seili toimi spitaalisten ja mielisairaiden hoitopaikkana. Lauttamatka Seili-Nauvo. Paluumatka Kaarinan kautta.
Hinnat:
Vähintään 35 henkilöä, 120 €/henkilö
Vähintään 45 henkilöä, 110 €/henkilö Lue lisää >

Tyykikylän tarina

– Forssan museo, Finlaysonin tehtaanmyymälä, Museotila Hevossilta, Tammela, Portaan Nahkurinverstas
Tyykikylän tarina -elämysmatkalla vierailemme oppaan johdolla Forssan museossa, joka sijaitsee historiallisella kehräämöalueella. Ostosaikaa Finlaysonin tehtaanmyymälässä. Aikamatka menneeseen ja lounas Forssan kartanon sivutilalla Hevossillalla. Vierailu Tammelan harmaakivikirkkoon. Iltapäiväkahvit Portaan Nahkurinverstaalla.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 100 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 85 €/henkilö
Vähintään 45 henkilöä, 75 €/henkilö Lue lisää >

Hyrsylän Mutka

– Hyrsylän mutka, Airan hoivatalo, Villa Topuli, Kasvihuoneilmiö
Suuntaamme karjalaiseen hirsilinnaan, Hyrsylän Mutkaan, kuuntelemaan tarinoita Aira Samulinin elämästä. Pullakahvit. Tutustumme myös pihapiirin nähtävyyksiin. Lounas Villa Topulissa, jossa kuulemme tilan historiasta. Paluumatkalla ostosmahdollisuus elämystavaratalo Kasvihuoneilmiössä.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 93 €/henkilö
Vähintään 30 henkilöä, 88 €/henkilö
Vähintään 40 henkilöä, 82 €/henkilö Lue lisää >

Hevossillalta Nahkaverstaalle

– Museotila Hevossilta, Nahkaverstas Eliisa Marjaana, Tyrvään Pyhän Olavin kirkko/Tyrvään pappila, Liekoranta
Monipuolinen retki Sastamalaan. Aamiainen Museotila Hevossillalla. Pajakierros ja ostosmahdollisuus Nahkaverstas Eliisa Marjaanassa, Tyrvään Pyhän Olavin kirkko/Tyrvään pappila. Lounas Kestikievari Liekorannassa.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 97 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 82 €/henkilö
Vähintään 45 henkilöä, 67 €/henkilö Lue lisää >

Tuusulanjärven taiteilijat

– Halosenniemi, Iittalan tehtaanmyymälä/Marin Memories -navettapuoti/Villa Cooper, Järvenpään taidemuseo/Ahola/Lottamuseo/Erkkola, Härmän Rati
Opastetut kierrokset taiteiljakoti Halosenniemeen ja Järvenpään taidemuseoon. Mahdollisuus ostoksiin Iittalan tehtaanmyymälässä, Marin Memories -navettapuodissa tai käsintekijöiden Villa Cooperissa. Lounas luomuravintola Härmän Ratissa.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 74 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 65 €/henkilö Lue lisää >

Ainola ja Halosenniemi

– Ainola, Halosenniemi, Iittalan tehtaanmyymälä/Marin Memories -navettapuoti/Villa Cooper, hotelli Gustavelund.
Ainola ja Halosenniemi, opastetut kierrokset Jean Sibeliuksen ja Pekka Halosen taiteilijakoteihin ja niiden puutarhoihin. Mahdollisuus ostoksiin Iittalan tehtaanmyymälässä, Marin Memories -navettapuodissa tai käsintekijöiden Villa Cooperissa. Lounas hotelli Gustavelundissa.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 78 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 69 €/henkilö Lue lisää >

Serlachius

– Rönnvikin viinitila, Gustaf-museo, kivikirkko, Göstan ravintola, taidemuseo Gösta.
Kahvit Rönnvikin viinitilalla. Mäntässä tutustuminen Serlachius-museoihin Gustaf ja Gösta sekä kivikirkkoon. Lounas ja lähtökahvit Göstan ravintolassa.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 105 €/henkilö
Vähintään 30 henkilöä, 99 €/henkilö
Vähintään 40 henkilöä, 87 €/henkilö Lue lisää >

Villa Kokkonen

– Villa Kokkonen, Härmän Rati, Järvenpään taidemuseo.
Elämysmatkallamme tutustumme Alvar Aallon suunnittelemaan Joonas Kokkosen taiteilijakotiin Villa Kokkoseen. Konserttihetki Villa Kokkosessa. Lounas palkitussa luomuravintola Härman ratissa. Opastettu kierros Järvenpään taidemuseon näyttelyyn.
Hinnat:
Vähintään 25 henkilöä, 78 €/henkilö
Vähintään 35 henkilöä, 69 €/henkilö Lue lisää >

Raaseporin historia

– Rintamamuseo, Täktornin kappeli, Brasserie Regatta, Cafe Schjerfbeck.
Raaseporin Rintamamuseo, kiertoajelu Hangon suuntaan, mahdollisuuksien mukaan vierailu Täktornin kappelissa. Lounas Brasserie Regatassa Hangossa ja vapaata aikaa. Kotimatkalla iltapäiväkahvit Cafe Schjerbeckissä draamaesitystä kuunnellen.
Hinnat:
Vähintään 30 henkilöä, 94 €/henkilö
Vähintään 40 henkilöä, 84 €/henkilö Lue lisää >