Korsisaaren lahjakortti

Korsisaaren lahjakortti on erinomainen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Voit lunastaa elämysmatkan, joukkoliikenteen kausikortin, maksaa tilausajon tai taksikuljetuksen, kun maksat kuljetuksen ennakkoon verkkokaupan kautta. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Saat itse päättää kenelle se toimitetaan ja minä päivänä lähetetään vastaanottajalle.

Lahjakortti on ihana lahja idea vaikka isovanhemmille, annat mummulle ja pappalle vapauden päästä valitsemaan itseään kiinnostava matkakohde. Korsisaaren elämysmatkat on suunniteltu päivän mittaisiksi ja matkaan sisältyy aina kuljetusten lisäksi ruoat, joten varmasti isovanhemmat nauttivat päivästä ja osaavat arvostaa antamaasi lahjaa.

Vai ovatko vanhempasi, ystäväsi tai puolisosi oman  ajan tarpeessa tai haluatko tarjota ystävällesi yhteistä laatuaikaa. Mitäpä jos sinä ostaisit lahjakortin ja toiset saavat valita mihin se  käytetään. Elämysmatkamme ovat saaneet aina hurjan hyvää palautetta ja asiakkaat lähtevät miellellään uudestaan mukaan matkalle, kun kerran ovat mukaan päässeet. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan, jos vielä et ole ollut mukana.

 

Onko sinulla lahjakortti ja mietit paljonko saldo on?

Check Gift Card Balance
Expires

 

Lahjakortilla ei ainakaan toistaiseksi voi ostaa lisää kautta Korsisaaren matkakortille, eikä korttia voi hyödyntää Korsisaaren mobiilisovelluksessa maksamiseen. Jos haluat käyttää lahjakorttisi tilausajon tai taksi kuljetuksen maksamiseen ennakkoon, olethan yhteydessä myyntiimme. Hoidetaan asia yhdessä kuntoon. Myynnille voit laittaa viestiä sähköpostilla myynti@korsisaari.fi tai soittamalla 09 8789 9050

 

Katso kaikki myynnissä olevat elämysmatkat, joihin voit lahjakortin käyttää.

Elämysmatkat

 

Tai joukkoliikenteen tuotteet

Joukkoliikenteen verkkokauppa

Related products

Arvokortti

Työsuhdematkakortti

Matkakortti