Laatulupaus

– Korsisaari-yhtiöiden joukkoliikennepalvelut

Korsisaari-yhtiöiden linja-autoyrityksillä (Korsisaari Oy ja Nurmijärven Linja Oy) on voimassa olevat henkilöliikenneluvat, jotka vaaditaan linja-autoliikenteen harjoittamiseen. Niillä on myös reittipohjaisia ja alueellisia käyttöoikeussopimuksia Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa, joiden nojalla linja-autoliikennettä harjoitetaan Uudenmaan ELY-keskuksen toimivalta-alueella. Yhtiöillä on myös liikennöintisopimuksia HSL:n kanssa HSL-alueella harjoitettavasta joukkoliikenteestä. Lisäksi Korsisaari Oy harjoittaa markkinaehtoista joukkoliikennettä Järvenpään Puistobluesin vuotuisen pääkonsertin yhteydessä. Yhtiöt voivat liikennepalvelulain edellytyksin harjoittaa markkinaehtoista liikennettä tarvittaessa myös muulloin ja muualla.

Yritykset tarjoavat henkilökuljetuspalveluita linja-autoilla tilaajien määritteleminä aikoina. Joukkoliikennepalveluiden hinnat määräytyvät käyttöoikeus- ja liikennöintisopimusten perusteella sekä markkinaehtoisessa liikenteessä yritysten itsensä päättämin tavoin.

Yritysten linja-autoissa voidaan maksuvälineinä käyttää kaikkia yleisimpiä maksukortteja, sekä osilla linjoilla on vielä käteisellä maksaminen mahdollista. Lisäksi käytössä ovat matkakortit ja Korsisaari-yhtiöiden mobiilisovellus.

Osa yritysten linja-autoista on matalalattiaisia ja esteettömiä. Kuljettajat avustavat tarvittaessa liikuntarajoitteisia matkustajia.

Palautetta joukkoliikennepalveluista voi antaa palautelomakkeen kautta tai puhelimitse 0300 305 500 (ma-pe klo 8.00-15.00). Hinta  0,84 €/puhelu ja 0,68 €/min (Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %).