Kiinnostaako taksinkuljettajan ammatti?

Etsitkö uutta työpaikkaa tai ammattia ja löytyykö sinulta jo Traficomin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa ja lisäksi Lähitaksin tai Taksi Helsingin kuljettajakortti? Hae meille töihin ja pääset osaksi osaavaa, luotettavaa ja ammattitaitoista perheyritystä, jossa saat tueksesi osaavat työkaverit, esimiehet ja palvelukeskuksen.

Millaista on työskennellä Korsisaarella?

Korsisaarella kuljettajan päivään sisältyy talon omia ajoja, jotka voivat vaihdella erityisryhmien kuljetuksesta, aina kansainvälisiin yritysvieraisiin tai koululaisiin. Talon omien keikkojen välillä kuljettajat voivat ajaa Lähitaksin tai Taksi Helsingin järjestelmissä olevia ajoja. Meillä suurin osa autoista on tila-autoja, jotka on varustettu hisseillä. Edellytämme kuljettajiltamme laadukasta asiakaspalvelua, kykyä tulla toimeen ja opastamaan erilaisia ihmisiä. Sinulla on tukenasi työkaverit, esimiehet ja osaava palvelukeskus, jotka ovat aina valmiita neuvomaan, vaikka itse työ onkin itsenäistä asiakaspalvelua. 

Puuttuuko vielä taksinkuljettajan ajolupa?

Kiinnostaako taksinkuljettajan ammatti, mutta luvat puuttuvat? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. Jotta voit toimia taksinkuljettaja tulee sinulla olla Traficomin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa. Taksinkuljettajan kokeessa on 50 monivalintakysymystä ja kesto on 45 minuuttia. Taksinkuljettajan ajolupaa varten ei tarvitse suorittaa erillistä kurssia, vaan voi opiskella ammattipätevyys asiat itsenäisesti ja varata ajan taksinkuljettajan kokeeseen Ajovarmasta. Taksinkuljettajan ajolupa on alle 68-vuotiailla voimassa viisi vuotta kerrallaan. Lue lisää taksinkuljettajan ajoluvasta Traficomin sivuilta.

Kuljettajaksi Korsisaarelle?

Meillä Korsisaarella kaikki automme kuuluvat joko Lähitaksin tai Taksi Helsingin välitysjärjestelmiin ja vaativat siis taksinkuljettajan ajoluvan lisäksi oman kuljettajakortin.

Taksi Helsingin kuljettajakoe

Taksi Helsingin kuljettajakoe opiskellaan itsenäisesti verkossa. Verkko-opintojen jälkeen osallistut kuljettajakokeeseen, joka pidetään Itä-Pasilassa Taksi Helsingin tiloissa. Kokeessa testataan suomen kielen taitoa ja ammatillista osaamista. Kuljettajakokeen jälkeen suoritat vielä tutorajon kokeneen taksinkuljettajan kanssa.

Lähitaksin kuljettajakurssi

Lähitaksin kuljettajakurssiin sisältyy 6 lähiopetusiltaa. Kurssilla käydään läpi taksinkuljettajan ammattia, analysoidaan ajotapaa, harjoitellaan paikallistuntemusta, asiakaspalvelua, laatua ja asennetta. Näiden lisäksi käydään läpi myös erityisryhmien kanssa työskentelyä, ensiapua, toimintaa onnettomuustilanteissa, Helsinki-Vantaan lentoaseman taksiliikennettä, opetellaan välityspäätteen ja taksamittarin käyttöä. Osa kurssista käydään Lähitaksin verkko-oppimisympäristössä ja ajovalmennusosio Premier parkissa Kulloonkylällä. Seuraava Lähitaksin kuljettajakurssi järjestetään 13.-20.1.2022. Katso tarkemmat tiedot Lähitaksin kurssista.

Kiinnostaako taksinkuljettajan ammatti?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin esimiehemme ovat sinuun yhteydessä. Uusille alalle kouluttautuville olemme valmiit tulemaan vastaan koulutuksen kustannuksissa.

    Ajokorttiluokat*
    ABC1CD1DEBEC1ECED1EDE

    Onko sinulla?*
    Traficomin taksinkuljettajan ajolupaLähitaksi kuljettajakorttiTaksi Helsingin kuljettajakorttiEi mitään näistä