Taksinkuljettaja, kokoaikainen, Nurmijärvi

Etsimämme henkilö tulee työllistymään Rapiditaxi yrityksen palvelukseen taksinkuljettaja nimikkeellä, Nurmijärvelle. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, soveltuvuutta esteettömiin kuljetuksiin, sujuvaa suomen kielen taitoa, voimassa olevaa ammattiajolupaa, Lähitaksin kuljettajakorttia ja mahdollisuutta ajaa kaikkia ajovuoroja. Oma auto on myös hyvä olla olemassa. Jos omalta kohdaltasi edellytykset eivät täyty? Kysy mahdollisuudesta kouluttautua ammattiin.

Korsisaari-yhtiöiden työntekijät saavat kuvallisen henkilökortin, joka oikeuttaa ilmaiseen (Korsisaaren liikennöimään) joukkoliikenteeseen, HSL-alueen ulkopuolelle suuntautuviin vuoroihin. Tämän lisäksi henkilökunnan jäsenet saavat kattavat työterveyspalvelut, liikuntaedun Rajamäen uimahallin palveluihin, mahdollisuuden liittyä henkilökunnan perustamaan Kytry-kerhoon ja alennusta heidän järjestämiin tapahtumiin ja matkoihin. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät ja voivat hyvin. Yrityksen vakavaraisuus takaa säännöllisen ja täsmällisen palkanmaksun. Tarvittaessa avustamme uusia työntekijöitä asunnon etsimisessä ja hankinnassa.

Työpaikan sijainti: Nurmijärvi

Palkkaus: alalle yleinen provisiopalkkaus

Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä

Työaika, -kesto:  kokoaikainen

Lisätietoja paikasta antaa yksikönpäällikkö Jari Yrjänheikki, jari.yrjanheikki@korsisaari.fi tai puhelimitse arkisin klo 13-15 050 387 1171

 

Täytä hakemus

 

Ajokorttiluokat*
ABC1CD1DEBEC1ECED1EDE