Taksinkuljettaja, osa-aikainen, Vantaa, Lohja, Nurmijärvi ja Tuusula

Etsimme osa-aikaisia taksinkuljettajia. Palkkaus on alalle yleinen provisiopalkkaus. Ajoneuvomme ovat invavarusteisia tilatakseja, Vantaalla on myös henkilöautoja ja Lohjan autot ajavat myös paarikuljetuksia. Taksimme ajavat meidän omia sopimusajoja ja lisäksi kuuluvat Lähitaksin ajonvälitysjärjestelmään.

Edellytyksenä tehtävään ovat palvelualttius ja soveltuvuus invakuljetuksiin, sujuva suomenkielentaito, henkilöauton ammattiajolupa, lähitaksin kuljettajakortti sekä mahdollisuus ajaa kaikkia ajovuoroja. Eduksi katsotaan muu kielitaito sekä aikaisempi ajokokemus ammattiliikenteessä. Oma auto on myös hyvä olla olemassa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Jos omalta kohdaltasi edellytykset eivät täyty? Kysy mahdollisuudesta kouluttautua ammattiin.

  • Vantaan ja Tuusulan varikko sijaitsee Tuusulassa
  • Nurmijärven varikko sijaitsee Alhonniitussa
  • Lohjan taksiin etsimme viikonloppu kuljettajaa

Lisätietoja paikoista antavat yksikönpäällikkö Jari Yrjänheikki, jari.yrjanheikki@korsisaari.fi tai esimies Hannu Hakulinen, hannu.hakulinen@korsisaari.fi. Puhelimitse lisätietoja voi kysellä arkisin klo 13-14 Jarilta 050 387 1171 tai Hannulta 040 826 2292

Täytä hakemus

 

Ajokorttiluokat*
ABC1CD1DEBEC1ECED1EDE