Taksinkuljettajakoulutus

Korsisaari-yhtiöt järjestää yhteistyössä Hyrian kanssa taksinkuljettajakoulutuksen. Koulutus kestää 3 – 5 viikkoa ja pitää sisällään suomen kielen koulutuksen sitä tarvitseville, taksinkuljettajan peruskoulutuksen valmistaen viranomaiskokeeseen sekä pääkaupunkiseudun taksikeskusten (Lähitaksi ja Taksi Helsinki) taksinkuljettajakoulutukseen.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät taksinkuljettajiksi ja sitotuvat työskentelemään Korsisaari-yhtiöillä vähintään 1 vuoden. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä myös osa-aikaiseksi.

Koulutuksessa käydään läpi nykyisen lainsäädännön mukaisesti taksinkuljettajan työhön liittyvät ohjeet ja määräykset. Koulutuksen aikana suoritetaan viranomaiskoe sekä opiskellaan paikallistuntemusta.

Korsisaari-yhtiöiden taksinkuljettajien palkkaus on alan yleinen provisiopalkkaus. Yhtiömme autot ovat pääsääntöisesti tila-autoja, jotka soveltuvat esteettömiin kuljetuksiin, mutta muutamia perinteisiä henkilöautojakin on. Taksimme toimivat Lähitaksin ja Taksi Helsingin ajovälitysjärjestelmissä, lisäksi ajamme omia sopimusajojamme.

Varikot sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä, Tuusulassa Sulan alueella, Nurmijärven Alhonniitussa, Vihdin Nummelassa ja Lohjalla.

Haku koulutukseen päättyy 25.10.2019 mennessä ja koulutus alkaa maanantaina 11.11.2019 niillä, jotka aloittavat suomen kieltä edistävillä opinnoilla ja maanantaina 25.11.2019 niillä, jotka aloittavat suoraan taksinkuljettajakoulutuksen. Koulutus järjestetään pääsääntöisesti Hyrian toimipaikassa Hyvinkäällä. Lisäksi koulutusta on pääkaupunkiseudun taksikeskuksissa Helsingissä.

Lue lisää ja hae.

Lisätietoja:

Korsisaari-yhtiöt,
Jari Yrjänheikki, p. 050 387 1171 (arkisin klo 13.00 – 15.00)
jari.yrjanheikki@korsisaari.fi

Hyria koulutus,
Marjo Kuittinen, p. 040 656 5045
marjo.kuittinen@hyria.fi