Ensihoitopalvelut

– ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita vuosikymmenten kokemuksella

 

Korsisaaren ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tuotetaan kahdella paikkakunnalla, ja työllistämme lähes 100 ensihoidon ammattilaista.

Korsisaari Ensihoito Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin yhteistyökumppani. Korsisaari suorittaa siirtokuljetuksia koko Uudenmaan alueella. Työllistämme lähihoitajia, ensihoitajia ja sairaanhoitajia.

Konneveden Sairaankuljetus Oy toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Hoidamme sopimusperusteisen kiireellisen ensihoidon ohella sairaanhoitopiirin siirtokuljetuksia alueella. Korsisaaren kautta on myös mahdollista järjestää ensihoito- ja ensiapupäivystyksiä esimerkiksi moottoriurheilu- ja muihin tapahtumiin.

Lisätietoja Keski-Suomen toiminnasta antaa ensihoitoesimies Keijo Ahonen, puh. 050 368 3955

Korsisaaren ensihoitopalvelut on aloittanut toimintansa 1957 Espoossa. Korsisaari tunnetaan luotettavana sopimuskumppanina ja laatutietoisena palveluntarjoajana. Osoituksena laadunhallinnan eteen tehdystä työstä on ISO 9001 -laatujärjestelmämme sertifioitu vuodesta 2006 lähtien.

Meille töihin?

Seuraa avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon sivuilta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rekry.ensihoito@korsisaari.fi. Mainitse hakemuksessasi alue, jolla haluat työskennellä.