Tilataksi

– taksilla liikut kätevästi, ilman parkkihuolia

Korsisaarella on vuosien kokemus tilataksikuljetuksien hoitamisesta. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja heidän koulutukseensa panostetaan. Asiakaspalvelu ja turvallinen käyttökokemus ovat avainasemassa. Autojen kunnosta pidetään huolta omalla korjaamolla ja siistijät varmistavat autojen siisteyden ennen ajoon lähtöä. Kauttamme yritysten on mahdollista solmia toimitussopimus, joka helpottaa vieraiden ja oman henkilökunnan liikkumista. Myös kaikki automme ovat varustettu hisseillä esteettömiä kuljetuksia varten.

Miten päästä lentokentälle?

Tilaamalla taksin etukäteen, voit huoletta valmistautua tulevaan matkaan. Sinun ei tarvitse miettiä, julkisenliikenteen aikatauluja tai mihin uskaltaa jättää auton parkkiin ja paljonko se maksaa. Tilaamalla Korsisaaren taksin, tiedät etukäteen mitä kyyti maksaa.

Kaveriporukan mökkireissu?

Arvotteko kuka ajaa ja kuinka monella autolla tarvitsee lähteä matkaan. Mitä jos tekisitte asiat vähän toisin? Tilataksilla koko porukka mahtuu samaan autoon, eikä kenenkään tarvitse keskittyä ajamiseen tai olemaan kartturina. Voitte aloittaa mökkireissun jo automatkalla, kuulumisia vaihdellen.

Polttarikuljetus?

Onko parempaa tapaa liikkua polttariporukalla paikasta toiseen kuin yhteisellä kyydillä. Aikataulut ja paikat pystytään sopimaan etukäteen ja kuljetuskin voidaan hoitaa laskulla, niin ei tarvitse enää polttaripäivänä miettiä rahojen kanssa.

Juhlista kotiin?

Järjestetäänkö juhlat paikassa mihin autolle ei ole parkkitilaa ja julkiset kulkuneuvot eivät liiku. Mitä jos tilaisit menopaluu kuljetukset etukäteen itsellesi ja seurueellesi? Meiltä saat etukäteen tilattuna sitovan hinnan, jolloin luvassa ei ole yllätyskustannuksia.

 

Ota yhteyttä palvelevaan myyntiimme!

+358 9 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

 

 

Mitä lisäpalveluja tarvitset, voit tarkentaa lisätietoihin
Tarjoilut päivän aikanaLippu- ja paikkavarauksetEsteetön kulkuneuvo