Tilataksi

– taksilla liikut kätevästi, ilman parkkihuolia

Tilaa tilataksi, Korsisaarella on vuosien kokemus. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia, ja heidän koulutukseensa panostetaan. Asiakaspalvelu ja turvallinen käyttökokemus ovat avainasemassa. Autojen kunnosta pidetään huolta omalla korjaamolla, ja siistijät varmistavat autojen siisteyden ennen ajoon lähtöä. Kauttamme yritysten on mahdollista solmia toimitussopimus, joka helpottaa vieraiden ja oman henkilökunnan liikkumista. Kaikki automme ovat myös varustettu hisseillä esteettömiä kuljetuksia varten.

Miten päästä lentokentälle?

Tilaamalla tilataksin etukäteen voit huoletta valmistautua tulevaan matkaan. Sinun ei tarvitse miettiä julkisen liikenteen aikatauluja, tai mihin uskaltaa jättää auton parkkiin, ja paljonko se maksaa. Tilaa Korsisaaren tilataksi, tiedät etukäteen, mitä kyyti maksaa.

Kaveriporukan mökkireissu?

Arvotteko, kuka ajaa, ja kuinka monella autolla tarvitsee lähteä matkaan? Mitä jos tekisitte asiat vähän toisin? Tilataksilla koko porukka mahtuu samaan autoon, eikä kenenkään tarvitse keskittyä ajamiseen tai olemaan kartturina. Voitte aloittaa mökkireissun jo automatkalla kuulumisia vaihdellen.

Tilataksi polttarikuljetus?

Onko parempaa tapaa liikkua polttariporukalla paikasta toiseen kuin yhteisellä kyydillä? Aikataulut ja paikat pystytään sopimaan etukäteen, ja kuljetuskin voidaan hoitaa laskulla, niin ei tarvitse enää polttaripäivänä miettiä maksuja.

Tilataksi juhlista kotiin?

Järjestetäänkö juhlat paikassa mihin autolle ei ole parkkitilaa ja julkiset kulkuneuvot eivät liiku? Mitä jos tilaisit meno-paluukuljetukset etukäteen itsellesi ja seurueellesi? Meiltä saat etukäteen tilattuna sitovan hinnan, jolloin luvassa ei ole yllätyskustannuksia.

Ota yhteyttä palvelevaan myyntiimme!

+358 9 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

Mitä lisäpalveluja tarvitset, voit tarkentaa lisätietoihin
Tarjoilut päivän aikanaLippu- ja paikkavarauksetEsteetön kulkuneuvo