Tapahtumakuljetukset

– Lähde linja-autolla festareille, messuille, markkinoille tai vaikka musikaaliin

Korsisaaren järjestämät tapahtumakuljetukset kuljettavat sinut ja ystäväsi turvallisesti perille, olitte sitten matkalle festareille, messuille, markkinoille, musikaaleihin tai näytelmiin. Mihin vain on tarve saada isompi joukko ihmisiä paikanpäälle. Vaikka pääsääntöisesti tapahtumakuljetukset toteutuvat Suomen rajojen sisäpuolella, osa matkoistamme suuntautuu myös etelään Viroon. Matkojemme hintaan sisältyy aina kaikki kuljetukseen liittyvät kulu, eikä hintaan lisätä mitään lisäkuluja.

Mitä tapahtumakuljetukset sisältävät?

Tapahtumakuljetukset lähtevät ennalta sovituista paikoista kaupunkien keskeisiltä paikoilta. Useimmiten kyytiin voit nousta jostain matkan varrelle osuvalta linja-autopysäkiltä. Tätä varten sinun tulee olla ennen lipun ostoa yhteydessä myyntiimme (myynti@korsisaari.fi), jotta saat tarvittavat ohjeet ostoa varten. Tapahtumakuljetuksien lippu sisältää kuljetuksen tapahtumapaikalle porttien ja sisääntulon läheisyyteen, mihin on turvallista ajaa isolla kalustolla. Tapahtumakuljetukset ajetaan aina meidän tilausajo vaatimukset täyttävällä kalustolla, joiden päästöluokitus on vähintään EURO6. Penkit näissä autoissa on pehmeät ja mukavat, jolloin matkan teko on mieluisaa. Useimmiten penkkien vierestä löytyy USB-pistokkeet, jolloin voit matkan aikana ladata puhelimen akkuun virtaa.

Jossain tapauksissa voit kuljetuksen oston yhteydessä ostaa myös liput itse tapahtumaan, jolloin saat kaikki tarvittavat liput yhdellä ostolla.

Saat meiltä yleensä vielä tapahtumaviikolla erillisen ohjekirjeen, johon koottuna yhteen kaikki tärkeimmät tiedot liittyen lähestyvään tapahtumaan ja kuljetukseen.

Onko tapahtumakuljetuksissa rajoituksia?

Kyllä jossain määrin. Linja-autoissa on rajattu paikkamäärä ja jokaiselle paikan ostaneelle täytyy olla istumapaikka autossa. Jossain tapauksissa myynti saatetaan joutua sulkemaan jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, jos kaikki paikat tapahtumaan varatuissa linja-autoissa on myyty. Linja-autojen ei myöskään ole mahdollista poistua ennalta suunnitellusta reitistä. Menokuljetuksissa on mahdollista nousta kyytiin jostain matkan varrella olevalta linja-autopysäkiltä, kun olet ennen ostoa yhteydessä myyntiimme. Paluukuljetuksissa on mahdollista jäädä pois reitin varrella olevilla linja-autopysäkeillä, tästä kannattaa sopia kuljettajan kanssa ennen auton liikkeellelähtöä.

Jossain tapauksissa, jos tapahtumalla on ikäraja tai esimerkiksi Viroon suuntautuvassa matkassa laivayhtiöllä on ikäraja. Tulee meidän noudattaa ikärajaa, emmekä voi tästä poiketa.

Onko teitä lähdössä isompi porukka?

Jos teitä on lähdössä yli 20 henkeä, voitte tietenkin jokainen ostaa yksittäisen lipun tapahtumakuljetukseen. Mutta voisitteko harkita kokonaan oman kuljetuksen tilaamista tapahtumaan, jolloin saatte kokonaan oman linja-auton käyttöönne.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoosi uudet tapahtumakuljetukset ja tarjoukset. Lähetämme kirjeitä noin kerran kuussa, joten emme tule tukkimaan sähköpostiasi.

Myynti – tapahtumakuljetukset

(09) 8789 9050
myynti@korsisaari.fi

Katso alta myynnissä olevat tapahtumakuljetukset ja osta liput

Korsisaaren lahjakortti

Korsisaaren lahjakortti on erinomainen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea! Voit lunastaa elämysmatkan, joukkoliikenteen kausikortin, maksaa tilausajon tai taksikuljetuksen, kun maksat kuljetuksen ennakkoon verkkokaupan kautta. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Saat itse päättää kenelle se toimitetaan ja minä päivänä lähetetään vastaanottajalle. Read more >